Anasayfa > Sanat Haberleri > Ball And Chain: Emily Blunt ve Dwayne Johnson Netflix’e Geliyor

Ball And Chain: Emily Blunt ve Dwayne Johnson Netflix’e Geliyor

Netflix’e yeni süperkahraman yapımı. Emily Blunt ve Dwayne Johnson’ın başrollerini paylaşacağı Ball and Chain ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Netflix’ten yeni bir süperkahraman filmi geliyor. Film’de Emily Blunt ve Dwayne Johnson süper güçleri olan evli bir çifti canlandıracak. Filmin esin kaynağı olan aynı isimli Ball and Chains, 1990’larda yayınlanmış bir çizgiroman. Proje bu ayın ilk günlerinde duyurulmuş ve birden fazla stüdyo yapımla ilgilenlediğini açıklamıştı. Yarışın galiba Netflix oldu. Netflix geçtiğimiz yılların en başarılı streaming servisi olsa bile, Ball and Chains’i bünyesine almasının büyük bir başarı olduğu kayda geçti.

Filmle ilgili dikkat çeken bir başka ayrıntı ise başrol oyuncuları. Dram ve komedi türlerinde görmeye alıştığımız The Devil Wears Prada yıldızı Emily Blunt ve aksiyon filmlerinde görmeye alıştığımız Dwayne “Rock” Johnson, ikilisi için süper kahraman filmlerinde boy göstermek yeni bir deneyim olacak. Dwayne Johson, Moana filminde animasyon dünyasına ilk adımını atmış ve Maui karakteriyle beğeni toplamıştı. Bu ikiliyi geek dünyasına ait bir filmde görmek hayranlarda memnuniyet yarattı. İkili filmde rol almanın yanı sıra, yapımcı koltuklarında da oturacaklar.

Ball And Chain’in Konusu Ne?

Boşanmanın eşiğine gelmiş evli bir çift, uzaydan gelen bir obje sayesinde insan üstü güçlere kavuşurlar. Ancak, ironidir ki, bu güçleri ancak birlikte hareket ederlerse kullanabilmektedirler. Edgar ve Mallory Bulson çifti, Thunderball ve Chain Lightning ismini alırlar. Güçleri ise süper kuvvet, süper hız, uçmak ve dayanıklılıktır. Birlikte Ball ve Chain’i oluştururlar.

 

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir