Anasayfa > Sanat Haberleri > Bilim Kurgu Filmi Voyagers İlk Fragmanıyla Karşımızda

Bilim Kurgu Filmi Voyagers İlk Fragmanıyla Karşımızda

Lionsgate tarafından yapılan ve ses getireceğine inandığımız Voyagers filminden ilk fragman geldi. Detaylar haberimizde.

Limit Yok, Uyumsuz ve Sihirbaz gibi işlerin yönetmeni Neil Burger tarafından yapılan işte genç yetenek diyebileceğimiz pek çok oyuncuyu izleme fırsatı bulacak gibiyiz. Oyuncu kadrosunda Tye Sheridan, Colin Farell ve Lily-Rose Depp gibi simaları görebiliyoruz.

Filmin uzayda geçecek bir grup insanın doğalarını ortaya çıkarmaya çalışacağını görebiliyoruz. Ayrıca yayımlanan bir buçuk dakikalık fragmanda genç insanların bir şeyler hissetmeye çalıştığı kısımlara da pay bırakılmış. Kısacası filmin alışık olmadığımız bir tarzı olacağını görebiliyoruz. Doğrusu yönetmen de kendisini böyle işlerle duyurmuş ve izleyicilerin beğenisini kazanmayı başarmış bir konumda. Dolayısıyla bir beklenti oluşturduğunu ve iyi bir gençlik ve bilim kurgu izlemeye yönelik umutlandırdığını söyleyebiliriz. Umarız oluşturduğu bu hafif hevesli beklentinin altında kalmaz da güzel bir iş izleme fırsatı yaratabilir.

Neon tonlardaki film fragmanı, doğrusu bir yandan şarkı kliplerini de andıran bir yapıda. Bu yönüyle de ilginç durduğunu söyleyelim. Bağlantıyı aşağıya bırakıyor ve okurlarımıza keyifli seyirler diliyoruz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir