Anasayfa > Sanat Haberleri > Bird Box 2 İle İlgili Son Gelişmeler

Bird Box 2 İle İlgili Son Gelişmeler

Bird Box 2 ile ilgili son gelişmeler sizi heyecanlandıracak. 2018’de Netflix’in en çok ses getiren yapımlarından olan Bird Box’ın devamı geliyor.

Josh Malerman‘ın 2014’te yayınlanan romanı Bird Box dünyada edindiği popülerlik kadar ülkemizde oldukça sevilmişti. Türkiye’de Kafes adıyla yayınlanan roman İthaki Yayınlarından çıkmıştı. 2018‘de Netflix adaptasyonu yayınlanan film senenin en çok ses getiren yapımlarından biri olmuştu. Romanın başkahramanı Malorie‘yi ise sevilen oyuncu Sandra Bullock canlandırmıştı.

O zamandan beri Bird Box’a devam niteliğinde bir Bird Box 2 filmi gelir mi diye bekleniyordu. Görünen o ki bu ihtimal oldukça kuvvetli! Josh Malerman 2019 yılında Esquire dergisine verdiği bir söyleşide Kafes serisine Malorie isimli bir kitapla devam edeceğini duyurmuştu. Röportajda kitabın yayın tarihi  1 Ekim 2019 olarak söylense de şu an Malorie kitabının Amazon önsipariş vermek isterseniz tarih 21 Temmuz 2020‘yi beklemeniz gerekiyor gibi görünüyor.

Ancak Netflix Malorie ya da Bird Box 2’nin yayınlanması için yine dört yıl bekleyemeyektir. İlk film için bu denli uzun bir süre beklenmesinin sebebinin telif haklarından doğan bir sorun olduğu biliniyor. Ancak Netflix’in ikinci kitabta aynı sorunları yaşamayacağı düşünülüyor. Kitabın 21 Temmuz’da çıkması tarihinde 2020 sonunda ya da 2021 senesi içinde Bird Box 2’yi izlememiz mümkün.

Yazarın açıklamasına göre hikaye farklı bir zamanda geçecek ve daha önce şöyle bir gördüğümüz karakterlerle ilgili daha detaylı bilgilere sahip olacağız. Ayrıca canavarların kökenleriyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olabileceğiz. Bu yüzden Malori’nin ya körler okulunda bir savaş vereceğini ya da okuldan ayrılmak zorunda kalacağını düşünmek mümkün.

Bird Box 2 ile ilgili son gelişmeler ve diğer sanat haberlerinden anında haberdar olmak için bizi internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Bird Box’un devam filmi ve kitabı ile ilgili heyecanlı mısınız? Kitabı mı okuyacaksınız yoksa sadece filmi mi seyredeceksiniz. Sizce hikayede neler olacak? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir