Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Mirror Yaratıcısından Yeni Sezon Hakkında Açıklama

Black Mirror Yaratıcısından Yeni Sezon Hakkında Açıklama

Birçok kişi tarafından oldukça beğenilen distopya Black Mirror dizisinin yaratıcısı, gelmesi muhtemel olan altıncı sezon hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Charlie Brooker, RadioTimes’a verdiği röportajda dizinin geleceğinden bahsetti. Brooker, toplumun ruh halinin böyle bir diziyi kaldıramayacağını belirtti. Dizinin yaratıcısı, son zamanlarda çok meşgul olduğunu ve yeteneklerini biraz daha eğlenceli şeylere yöneltmek istediğini söyledi.

“Son zamanlarda bir şeyler yapmakla meşguldüm. Ne yaptığım ve ne yapmadığım hakkında ne diyebileceğimi bilmiyorum. Şu anlık çöken toplumlara ne kadar katlanabileceğimizi bilemiyorum, bu yüzden bunlar üzerinde çalışmıyorum. Daha çok eğlenceli içerik üretme konusundaki yeteneklerimi tekrar bir kontrol etmek istiyorum, o yüzden kendimi güldürecek senaryolar yazıyorum.”

Dizinin üç bölümden oluşan son sezonu, 2019’un haziran ayında çıkmıştı ve diğer sezonlara oranla fazla beğenilmemişti. Bu sezon, dizinin interaktif filmi Bandersnatch’in çıkışının ardından izleyenlerle buluşturulmuştu. Yeni sezon ile ilgili kesin bir bilgimiz olmasa da Brooker’ın açıklamalarından altıncı sezonun yakın olmadığını, yakın olsa bile diğer Black Mirror bölümlerine fazla da benzemeyeceğini görebiliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir