Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Widow Filmle Beraber Rolü Devrediyor

Black Widow Filmle Beraber Rolü Devrediyor

Scarlett Johansson ile izlemeye alıştığımız Black Widow karakterini, yeni gelen filmle birlikte başka bir yüzle izlemeye devam edeceğiz.

Hali hazırda MCU’daki (Marvel Cinematic Universe) görevini, Endgame ile birlikte tamamlayan Black Widow karakterini başrolü değişse de evrende tutmak isteyen şirket, bu değişikliği film ile birlikte gerçekleştirecek. Baştan merak edenlere de bilgilendirmesini yapalım. Filmde başrolümüz tabii ki yine Scarlett Johansson. Fakat eski Kara Dul ve yeni Kara Dul’un arasında rollerin nasıl takas edildiğini de filmde hikayeye yedirilmiş bir biçimde izleyeceğimizi öğrenmiş bulunuyoruz.

scarlett johansson

Açıklama ise filmin yönetmeni Cate Shortland’den geldi. Açıklamaya göre, gözlerimizi alıştırmamız gereken yeni sima Florence Pugh. Evrenin sıkı takipçileri ve Scarlett Johansson hayranları için üzücü bir haber olsa da en azından evrenin bir süper kahramanın eksikliğini bizlere yaşatmayacağını öğrenmiş olduk. Florence filmde Natasha Romanov’un kız kardeşine hayat verecek. Yani görev aynı zamanda aile içerisinde bir elden, diğerine ilerlemiş olacak. Black Widow’un solo filminde de zaten bir abla kardeş hikayesi izleyeceğimizi tahmin ediyorduk.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir