Anasayfa > Sanat Haberleri > Black Widow Marvel Stüdyosunda Bir Senedir Kızakta Bekliyor

Black Widow Marvel Stüdyosunda Bir Senedir Kızakta Bekliyor

Black Widow Marvel stüdyolarında bir senedir kızakta bekliyor. Yayın tarihi pandemi nedeniyle ertelenen film üzerinde değişiklik yapılmadı.

Covid-19 pandemisinin en ağır vurduğu endüstrilerden biri de sinema oldu. Birbiri ardına çekimleri ertelenen ve yayın tarihleri geciken filmler listesinde Scarlett Johansson‘un canlandırdığı Black Widow’un solo filmi da dahil olmuştu. Yayın tarihi, MCU ve Disney tarafından defalarca ertelendikten sonra orjinalinde Mayıs 2020 olan tarih Temmuz 2021’una ertelenmişti. Film Disney+ üzerinden ve pandemi kısıtlamaları dahilinde çalışabilen sinema salonlarında gösterime girecek. Yayın tarihi bu denli yaklaşan ve Scarlet Johansson’un yüzü suyu hürmetine heyecanla beklenen film için gerisayım böylece tekrar başlamış oldu.

Mutlaka İzlemeniz Gereken En İyi Bilim Kurgu Dizileri

Black Widow’un sinema ekranlarıyla buluşmasına çeyrek kala, filmin ertelendiği dönemde başına neler geldiğiyle ilgili açıklamalar geldi. Filmin çekimi pandemi başlamadan önce tamamlandığı için stüdyonun elindeki görüntülerle ne yapacağı bir merak konusu haline gelmişti. Ne de olsa bir yıllık süre, çekimleri tamamlanmış ve CGI teknolojisinin sıkça kullanıldığı bir film üzerinde çalışmak için oldukça iyi bir süre.

Ancak yapılan açıklamalar filmin üzerinde çalışılmadığı yönünde. Filmin şu anki halini belli ki beğenen stüdyo, film üzerinde çalışmamayı uygun görmüş. Yani Black Widow filmi bir sene boyunca tabiri caizse kızağa çekilerek sinema salonlarının yeniden açılacağı güne kadar beklemeye alınmış.

Black Widow, Marvel tarafından 2021 yılında piyasaya sürülecek filmler içinde en yüksek beklenti yaratan yapımlar arasında yer alıyor. Gişesinin ne olacağını şimdiden merak ettiğimiz film için artık günler sayılıyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir