Anasayfa > Sanat Haberleri > BluTV, Alef Fragmanını Yayınladı

BluTV, Alef Fragmanını Yayınladı

Güzel bir polisiye izlemeyeli bayağı zaman oluyor diyenleri böyle alalım. BluTV Alef isimli yeni dizisi için bir fragman yayınladı.

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen gibi usta oyuncuların yer aldığı Alef, cuma günü izleyicilerle buluşacak. Diziden epey umutlu olmamızın bir diğer sebebi de yönetmen koltuğunda Emin Alper’in oturuyor olması diyebiliriz. Bilmeyenler için Emin Alper, Abluka filminin yönetmen koltuğundaydı.

FX ile ortak prodüksiyon olarak çekilen dizinin fragmanını yazının sonunda sizinle paylaşıyoruz. BluTV Masum ile mini dizi işindeki iddialarını biz seyircilere göstermişlerdi. Alef de Masum gibi bir mini dizi, yani tek sezonluk ve 8 bölümden oluşan bir yapım olarak karşımıza çıkacak.

45 saniyelik fragmandan anladığımız kadarıyla güzel aksiyonlu, atmosferi iyi yansıtan ve zekice hazırlanmış bir senaryo karşımızda olacak. Polislerimizin zamanla yarışmaları gerektiği gibi bir durum da fragmandan çıkartılan bir diğer unsur. Tabii işin içeriğinin bundan çok daha fazlasına ve güzel bir sanat yönetimine sahip olduğu aşikâr. YouTube’daki fragmanın açıklama kısmında ise dizinin Osmanlı ve İslam’dan mistik izler taşıdığı belirtilmiş. İyi seyirler şimdiden.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir