Anasayfa > Sanat Haberleri > Brooklyn Nine-Nine 6. Sezonuyla Netflix’te

Brooklyn Nine-Nine 6. Sezonuyla Netflix’te

Sevilen polisiye komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine’ın yeni sezonu Netflix’te yayına girdi. Detaylarıysa haberimizde sizlerle.

Aktif olarak yayın hayatına devam eden kaliteli komedi dizilerinin oldukça azaldığı bugünlerde değerini bilmemiz gereken yapımlardan birisi 99. Yeni sezonunu komedi severler olarak uzun süredir bekliyorduk. Beklediğimize değecek gibi doğrusu. Yeni sezonda da Peralta, Diaz, Santiago, Jeffords, Boyle ve Holt bizlerle birlikte. Tabii ki Gina, Scully ve Hitchcock gibi dizinin olmazsa olmazlarını da es geçmek olmaz. Dizinin açılış bölümlerinden birisinin Scully ve Hitchcock karakterlerine ayrılmış olması da gerçekten sezonun hoş detaylarından diyebiliriz.

6. sezonda, yirmişer dakikalık 18 bölüm izleyeceğiz. Biliyorsunuz ki NBC tarafından sunulan dizinin geçmiş sezonlarında yine dakikalar benzer olsa da 4-5 bölüm daha fazla içerik izleyebiliyorduk. Bu ne kadar biz izleyiciler için üzücü olsa da, en azından final sezonu izlemiyoruz. Bu da bir şeydir değil mi?

Sezonun yayına girmesinden önce paylaşılan bir fragmanını da aşağıda sizinle paylaşıyoruz. Umarız okurlarımız için de bol kahkahalı, eğlenceli ve izlemesi keyifli bir sezon olur. İyi seyirler diliyoruz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir