Anasayfa > Sanat Haberleri > Brooklyn Nine Nine Yeni Sezon Çekimleri Başladı

Brooklyn Nine Nine Yeni Sezon Çekimleri Başladı

Brooklyn Nine Nine, yayın hayatı boyunca iptal edilme tehlikeleri yaşamış, kanal değiştirmek zorunda kalmış dizilerden biri. Ülkemizde de özellikle Netflix’te yayınlanmaya başlayınca büyük popülariteye sahip olan dizinin yeni sezon çekimlerine başlandı. Hem pandemi hem de Amerika’da yaşanan Black Lives Matter hareketi sonucu Brooklyn Nine Nine yeni sezon çekimleri ertelenmişti. Konunun detayları ile ilgili habere aşağıdaki butondan ulaşabilirsiniz.

Brooklyn Nine Nine Yeni Sezonu 2021’e Ertelendi

Brooklyn Nine-Nine yeni sezon çekimleri ne zaman?

Dizinin yaratıcılığını Michael Schur (The Office, Parks and Recreations) ve Dan Goor’un (Parks and Recreations, Late Night with Conan O’Brien) üstleniyor. Dizi New York’ta 99. polis karakolunun eğlenceli hikayelerini anlatıyor. Dizinin başrollerini Andy Samberg, Melissa Fumero, Andre Braugher’ın paylaşıyor. Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz, Terry Crews gibi isimler ise kendilerine eşlik ediyorlar.

Özellikle formüllere oturtulmuş ve gerek olsun olmasın her karakterin korkunç karikatürleştiği sitcomlardan sıkıldıysanız, iki Golden Globe sahibi diziye göz atmanızı şiddetle öneririz. Özellikle Terry Crews’un yaptığı “Black Lives Matter” hareketlerinin etkilerini dizide göreceğimiz açıklamasından sonra biz de merak içinde beklemekteyiz. Ekibin polis şiddeti gibi ağır bir konuyu nasıl ele alacaklarını yeni sezonda göreceğiz. Brooklyn Nine Nine, yeni sezon bölümleri ile 2021 yılında izleyici ile buluşacak.

Hakkında Ege Kumru

Masaüstü Rpg hayranı. Dungeon Master. Hevesli film ve dizi yorumcusu. Konsolda daha iyi nişan alan az kişiden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir