Anasayfa > Sanat Haberleri > Brooklyn Nine Nine Yeni Sezonu 2021’e Ertelendi

Brooklyn Nine Nine Yeni Sezonu 2021’e Ertelendi

Brooklyn Nine Nine takipçilerine üzücü haber. Yapımcılar sevilen dizinin 8. sezonunu 2021’e erteleme kararı aldı. Pandemi sebebiyle yayıncı kuruluş NBC bazı diziler için de bir erteleme kararı alacak.

2013’ten beri hayatımıza neşe katan dizi, Amerika’da 99. Bölge Karakolu adlı kurgusal bir mekanda dedektiflerin ve başlarına yeni atanan bir şefin başından geçenleri anlatıyor. Günümüz temasında oldukça eğlenceli göndermelerle seyircileri kendine bağlayan Brooklyn Nine Nine en son 7. sezonunu 6 Şubat 2020’de yayınlamıştı.

Brooklyn Nine Nine

NBC ilk yaptığı açıklamada sonbahar yayın takviminde diziye yer vermiş ve hayranları heyecanlandırmıştı. NBC bir çok dizi ve reality show‘u pandemi sebebiyle ertelemeyi planlasa da Brooklyn Nine Nine için durum tam olarak bu değil.

Dizinin duyarlı oyuncuları ve yönetmen kadrosu bir çok bölümde toplum sorunlarına mizahi eleştiriler yapıyor. Homofobi, cinsiyetçilik, ırkçılık gibi sorunları iğnelemeyi, iğnelerken de güldürmeyi ihmal etmeyen ekip yeni bir soruna karşı da el ele vermiş. Son dönemde Amerika’da yaşanan protestolar ve polis şiddeti sebebiyle yeni sezon için duyarsız kalamayan ekip yazılan senaryoları da rafa kaldırmış. NBC yeni düzenlemesinde diziye sonbahar döneminde bu sebeple yer vermiyor.

Terry Crews
Dizinin en komik karakterlerinden Terry Jeffords’a hayat veren Terry Crews

 

Terry Crews yaptığı açıklamalarda yeni senaryolar üzerinde çalışan ekibin polis şiddeti vakalarını ve “Black Lives Matter” hareketini görmezden gelmeyeceğini belirtti.

Michael Schur ve Daniel J. Goor’un yapımcılığını üstlendiği dizide Andy Samberg(Jake Peralta), Stephanie Beatriz(Rosa Diaz) ve Melissa Fumero(Amy Santiago) gibi sevilen oyuncular bu sezon da karşımızda olacak.

Dizi hakkında daha çok bilgi için NBC sayfasına buradan gidebilirsiniz.

Daha fazla dizi ve film haberi için Savebutonu Sanat.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir