Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Bu Yıl Google 1 Nisan Şakası Yapmayacak!

Bu Yıl Google 1 Nisan Şakası Yapmayacak!

Google 1 Nisan şakalarına bu yıl Coronavirus sebebiyle ara vereceğini açıkladı. Verilen bu karara ilişkin tüm detaylar haberimizde.

1 Nisan denildiği zaman dünyanın hemen hemen her kültüründen insanın aklına elbette ki şaka geliyor. İnsanların birbirlerine şakalar yaparak eğlendikleri bu güne dahil olan pek çok büyük şirket de var. Google ise neredeyse her yıl dünya genelindeki kullanıcılarına hazırladığı birbirinden enteresan sürprizler ile bu şirketlerin başında geliyor.

Google Maps üzerinden oynanabilen Pac-Man oyunu, ATM’ye ihtiyaç duymadan telefona bağlanabilen bir aparat yardımıyla para çekmenizi sağlayan uygulama gibi şakaları ile kullanıcılarını gülümseten, zaman zaman ise kafaları karıştıran Google 1 Nisan şakalarına bu yıl bir ara vereceğini açıkladı.

Google 1 Nisan

Neredeyse tüm dünyanın Coronavirus salgını ile uğraştığı şu günlerde Google insanların dikkatlerini başka bir yöne çekmek istemediği için bu yıl neredeyse gelenekselleşmiş  şakalarına ara vereceğini açıkladı. İnsanların tüm dikkatlerini ve enerjilerini bu salgın ile mücadeleye ve alınan tedbirlere vermesi gerektiğini düşünen Google birbirinden yaratıcı şakalarını gelecek yıllara bırakmış gibi görünüyor.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir