Anasayfa > Sanat Haberleri > Capone Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Capone Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı

Suç dünyasının en çok tanınan isimlerinden mafya lideri Al Capone’un hayatını konu eden Capone filmi için ilk fragman geldi. Detaylar haberimizde.

Ünlü oyuncu Tom Hardy‘nin başrol koltuğunda oturduğu Capone filmi için izleyicileri heyecanlandıran ilk fragman yayınlandı. Önümüzdeki ay dijital platformlar üzerinden izleyiciler ile buluşması planlanan film kendisine konu olarak ünlü mafya liderinin son zamanlarını konu alıyor. Filmin yönetmenliğini üstlenen Josh Trank tarafından kendi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan Capone filmi için yayınlanan ilk fragman ile yapıma karşı seyircilerin beklentileri de yükselmiş durumda.

12 Mayıs tarihinde dijital platformlar üzerinden seyircilerle buluşacak film yalnızca kiralama seçeneği ile izlenebilir olacak. COVID-19 salgını sebebiyle birçok ülkede sinema salonlarının kapılarını seyircilere kapatması elbette bu kararın alınmasının en büyük sebebi. Salgının bitişi ve sinema salonlarının seyircilere tekrar kapılarını açması durumunda ise merakla beklenen film beyaz perdede de izleyiciler ile buluşacak. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Capone‘un ilk fragmanı ile baş başa bırakalım.

Seyircilere mafya filmlerinin genel havasından uzak olarak gücünün zirvesinde bir mafya lideri değil, hayatının son zamanlarını yaşayan ve geçmişi pişmanlıklarla dolu bir adamın hikayesinin anlatılacağı filmde Tom Hardy‘nin yanı sıra Neal Brennan, Kyle MacLachlan, Jack Lowdeni Linda Cardellini ve Matt Dillon gibi isimler de yer alıyor. İlk fragmanı ile seyircileri heyecanlandıran film bakalım bakalım ne gibi eleştiriler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir