Anasayfa > Sanat Haberleri > Castlevania 4. Sezon Son Sezon Olacak

Castlevania 4. Sezon Son Sezon Olacak

Castlevania son sezon duyuruldu. Orjinal Netflix yapımı animede 4. sezonun son sezon olacağı ve hikayenin tamamlanacağı belirtildi.

Netflix orijinal animesi Castlevania yeni bir poster ve teaser yayınlayarak, dizinin 4. sezonunun son sezonu olacağını açıkladı. Castlevania animesi, aynı adlı oyundan adapte edilmişti. İlk sezonu 2017 yılında yayınlanan animenin ilk iki sezonu 1989 yılında yayınlanan Castlevania III: Dracula’s Curse oyununu, ikinci ve üçüncü sezonlar ise 2005 yılında çıkan Castlevania: Curse of Darkness oyununun hikayesini takip etmişti. Anime Trevor Belmont, Alucard, ve Sypha Belnades karakterlerinin Dracula ile olan mücadelelerini ve Wallachia halkını koruma çabalarını konu ediyor.

Netflix Kodları – İşte Netflix’te İşinize Yarayacak Kodlar!

5 Mart 2020’de yayınlanan son sezon, 10 bölümlük uzunluğuyla dizinin en uzun sezonu olmuştu. Sezonun tamamlanmasından hemen bir iki hafta sonra, Netflix animenin 4. sezonunun da onaylandığını duyurdu. Yeni sezonun 13 Mayıs’ta Netflix ekranlarında izleyeci ile buluşması bekleniyor.

Netflix’in en popüler yapımları arasında yer alan Castlevania’nın neden 4. sezonda durdurulduğu ise aslında büyük bir gizem değil. Dizinin yapımcısı Warren Ellis hakkında cinsel taciz iddiaları gündeme gelmiş ve bunun üzerine Netflix Ellis’in animeyle ilgisinin kesileceğini bildirmişti.

Görünen o ki Netflix, yapımcısı uzaklaştırılan animeyi başka biriyle devam ettirip gayet iyi tepkiler alan bir yapımı tehlikeye sokmak istemedi. Bunun yerine, “iyi şeyleri tadında bırakma” politikasına giderek, sevilen animeye hak ettiği temiz sonu vermeyi tercih etti. Castlevania hayranlarının tek tesellisi ise halen izlenecek yeni 10 bölümün olması.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir