Anasayfa > Sanat Haberleri > Chris Evans Yeniden Captain America Rolünü Üstlenebilir

Chris Evans Yeniden Captain America Rolünü Üstlenebilir

Marvel sinematik evreninin bugününe gelmesinde önemli rol oynayan Captain America onu canlandıran Chris Evans yeniden sahalara dönebilir.

Bildiğiniz gibi Chris Evans ve Captain America aslında evrendeki rollerini ana hikaye serisi için tamamlamış durumdalar. Ancak söylentiler karakteri ve oyuncuyu evrende bazı zamanlarda tekrar görebileceğimiz yönünde. Robert Downey Jr. da hatırlayacağınız gibi Iron Man rolüyle birlikte ana hikaye akışındaki görevini sonlandırdı. Ancak Iron Man karakterinin Black Widow filminde yan karakter olarak yer alacağının basına yansıması akıllarda soru işaretleri yaratmış gibi.

Variety ve özellikle de Deadline gibi kaynaklar bunun Chris Evans’ın da rolünün başına döneceği ihtimali üzerine duruyorlar. Ancak Chris Evans paylaşılan haberler hakkında “Benim için de şaşırtıcı oldu” minvalindeki Tweet paylaşımıyla söylentileri tiye aldı diyebiliriz.

Ancak malumunuz olduğu üzre Hollywood’da işler çok hızlı değişebilmekte. Eğer fanlar Kaptan’ı tekrar görmek isterlerse gelecekte çekilecek ya da yayınlanacak olan MCU filmlerinde karakteri görmemiz hiç de imkansız değil. Bakalım süreç bizi nereye götürecek. Gelişmeleri sitemizin sanat haberleri kategorisi üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir