Anasayfa > Sanat Haberleri > Cinayet Süsü Filminin Yorumları Karışık

Cinayet Süsü Filminin Yorumları Karışık

2019 yapımı Ali Atay filmi Cinayet Süsü, Netflix’te yayına girdi. Film hakkındaki sosyal medya görüşleriyse epey karışık durumda.

Film çıktığında gişe başarısı elde etmiş ve eleştirmenlerin çoğundan olumlu not almayı başarmıştı. Bu başarının bir meyvesi olarak da 16 Milyon Türk Lirasına yakın bir hasılatı daha gişedeyken toplamıştı. Yani sinemadayken izleyiciler tarafından beğenilmediğini söylemek zor. Hatta Imdb puanı hala yüksek bir konum sayılabilecek 7.0 civarında. Bu bağlamda Cinayet Süsü, Netflix’e geldikten sonra puanlarda pek bir düşüş olmasa da ivmenin aşağı doğru hareket ettiğini söylemek mümkün. Film aynı zamanda sosyal medyada film öneri grupları ve sayfaları için de namlunun ucunda. Birçok izleyici fragmanın filmden güzel olduğunu savunurken, film genelinde mizahı düşük bulan izleyicilerin de sayısı azımsanamayacak kadar fazla.

Başrollerinde Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit ve Binnur Kaya gibi birçok iyi komedi oyuncusu gördüğümüz film, pr aşamasında Post 42 gibi youtube kanallarına da çıkarak gençlere hitap etmeye çalışmıştı. Zaten Imdb puanlarına göre de genellikle genç kitlenin daha yüksek puanlama yaptığını görüyoruz. Netflix izleyicisiyle sinema izleyicisinin mizah anlayışları mı farklı, yoksa Sinema’da izleyenler Ali Atay hatrına mı izledi bilemiyoruz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir