Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Clubhouse Android İçin Nihayet Yayınlandı

Clubhouse Android İçin Nihayet Yayınlandı

Sosyal medyanın kurallarını değiştiren uygulama Clubhouse Android cihazlar için de nihayet yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yılın bahar aylarında ilk kez kullanıma açılan ve o tarihten itibaren kendine büyük bir hızla hatırı sayılır kullanıcı kitlesi edinmeyi başarmış olan sosyal medya platformu Clubhouse kısa sürede büyük bir popülerliğe kavuşmuştu. Alıştığımız diğer sosyal medya uygulamalarından farklı olarak Clubhouse sesli iletişimi öne çıkartan sohbet odaları ile rakiplerinin arasından sıyrılmayı başarıyordu. Daha sonrasında Twitter gibi sosyal medya devleri tarafından da devşirilip uygulamalarına entegre edilen bu özellik kullanıcılar tarafından oldukça sevildi. Clubhouse‘a kaydolmak için bir davetiyeye ihtiyacınızın olması ve bir kez hesap oluşturduktan sonra bu hesabı bir daha kapatamıyor oluşunuz da uygulamaya gizemli bir çekicilik katıyordu. Uzunca bir süre yalnızca iOS cihazlarda yer alan Clubhouse uygulamasının Android cihazlar için de çıkış yapması bekleniyordu ancak geliştiriciler konuyla ilgili net bir tarih belirtmiş değillerdi.

TikTok Clubhouse Benzeri Bir Özellik Üzerinde Çalışıyor

Clubhouse Android

Android cihazlarda beta testleri bir süredir yapılan Clubhouse nihayet bu cihazlar için de çıkışını gerçekleştirdi. Şimdilik yalnızca ABD’deki kullanıcıların hizmetine açılan uygulama ilerleyen günlerde dünyanın farklı bölgeleri için de erişime açılacak. ABD bölgesinin dışında kalan kullanıcılar Play Store üzerinden uygulamanın sayfasına giderek ön kayıt oluşturabilir, böylelikle uygulama bu bölgelerde de kullanıma sunulduğu anda bundan haberdar olarak Clubhouse‘u kullanmaya başlayabilirler. Android cihazlar için de hizmete açılan Clubhouse‘un çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeye başlaması ile ne gibi değişiklerle karşılaşacağımızı da zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir