Anasayfa > Sanat Haberleri > Danny DeVito ve Aubrey Plaza’dan Yeni Proje: Little Demon

Danny DeVito ve Aubrey Plaza’dan Yeni Proje: Little Demon

Komediseverlere müjde. Animasyon tarzındaki Danny DeVito ve Aubrey Plaza’lı komedi Little Demon’ın yapımına önümüzdeki hafta başlanacak.

Hollywood’un 147’lik komedi devi Danny DeVito ve Parks and Recreation yıldızı Aubrey Plaza, FX’in yeni animasyon komedi Little Demon için bir araya geliyor. FX, Little Demon’ın pilot bölümünün çekilmesine yeşil ışık yaktıktan sonra animasyon komedinin yapımına önümüzdeki hafta başlanacağı açıklandı. FX’in Archer isimli animasyonla yakaladığı başarıdan sonra, bir süredir yetişkinlere yönelik bir animasyon serisi arayışında olduğu biliniyordu. Görünen o ki, Little Demon (Küçük Şeytan) ile bu arayış son bulabilir.

Little Demon, klasik bir konuyu ele almakla birlikte, olaylara ilginç bir pencereden yaklaşıyor. Audrey Plaza’a şeytan tarafından hamile bırakılışından 13 sene sonra, kızı ile normal bir hayat yaşamaya gayret etmektedir. Ancak bu sürekli önlerine çıkan canavarlar ve kızının ruhunun velayetini isteyen baba Şeytan yüzünden mümkün olmamaktadır. Animasyon serisinde, Şeytan karakterine Danny DeVito, anneye Aubrey Plaza, Şeytan ve Aubrey Plaza’nın kızları Antichrist‘a ise DeVito’nun gerçek hayattaki kızı Lucy DeVito hayat verecek.

Animasyon serisinin yaratıcıları arasında Darcy Fowler, Seth Kirschner ve Kieran Valla bulunuyor. Serinin yapımcısı ise Community ve Rick and Morty’nin de yapımcılığını üstlenen Dan Harmon olacak.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir