Anasayfa > Sanat Haberleri > Dark Final Sezonu Fragmanı Yayınlandı!

Dark Final Sezonu Fragmanı Yayınlandı!

Netflix’in ilk Almanca orjinal dizisi olan Dark’ın hikayesinin sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Popüler dizinin final sezonu için heyecanları katlayan bir fragman yayınlandı. 3. sezonuyla final yapacak olan Dark, final sezonunda da beynimizin suyunu akıtacak gibi.

Zamanda yolculuk temalı Alman yapımında bu konu öylesine karmaşık ve bir o kadar da sürükleyici anlatıyor ki bir bölümü bitirdiğiniz anda kafanızda bir takım denklemler kuruyor, muhtemelen başarısız oluyor ve diğer bölüme geçiyorsunuz. Böyle bir döngü içinde bitirdiğimiz ilk iki sezonun ardından yepyeni bir sezon daha bizi bekliyor. Tek sorun, bu sezonun “final” sezonu olması.

Fragman yine beyin sulandırdı

Sınırları zorlayan dizinin son döngüsü bitiyor.” Bu cümlelerle hem bizi heyecanlandıran hem de oldukça üzen yapımcılar, final sezonunda yine “sınırları zorlamaya” çalışacaklar, bunu da başarabilecekler mi, izleyip göreceğiz. Aynı zamanda fragmanın son saniyelerinde gördüğümüz “kıyamet yaklaşıyor” yazısı da bir o kadar heyecan verici.

Önceki sezonlarda oynayan bazı oyuncuların da final sezonuyla beraber tekrar izleyici karşısına çıkacaklarını da belirtmeden geçmeyelim.

Dark, final sezonu ile 27 Haziran 2020 yılında izleyicisiyle buluşacak.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir