Anasayfa > Sanat Haberleri > Darkness Falls Filminden İlk Fragman Geldi!

Darkness Falls Filminden İlk Fragman Geldi!

Merakla beklenen Darkness Falls filminin yayınlanan ilk fragmanında ünlü oyuncu Shawn Ashmore dikkat çekiyor.

X-Men, Frozen, The Rookie filmlerinden tanıdığımız Shawn Ashmore, 2018 yılında yer alacağının duyurulduğu Darkness Falls filminin ilk fragmanında dikkat çekiyor. Filmde ana karakter Dedektif Anderson’u canlandıran Ashmore, intihar süsü verilmiş bir grup cinayeti araştırıyor. Eşinin de bu cinayeti işleyen seri katiller tarafından öldürülmesi filmde bir kırılma noktası yaratırken Dedektif Anderson bu davayı çözebilmek için bütün kuralları hiçe saymaya hazır bir hale geliyor.

The Great Challange, Scorpion ve Night Fare filmlerinden aşina olduğumuz Julien Seri’nin yönetmenliğini yaptığı filmde 1995 yapımı American Gothic dizisinden Gary Cole, 2014 tarihli The 100 dizisinden Richard Harmon ile 2012 yapımı Revolution dizisinden Daniella Alonso yer alıyor.

Mutlaka İzlemeniz Gereken Bilim Kurgu Dizileri

Vertical Entertainment tarafından yayınlanan fragman şu an için beklentiyi yükseltse de, bu hikayenin klişe bir katil-polis hikayesi mi yoksa içinde yenilikler barındıran kaliteli bir film mi olacağını hepimiz göreceğiz.

12 Haziran’da doğrudan izleyici ile buluşacak film korku ve gerilim kategorisinde yer alıyor. Filmin fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir