Anasayfa > Sanat Haberleri > Dave Filoni’den Anakin ve Ahsoka’nın Arkadaşlığına Anlamlı Veda

Dave Filoni’den Anakin ve Ahsoka’nın Arkadaşlığına Anlamlı Veda

Star Wars: The Clone Wars’un yaratıcısı Dave Filoni’den anlamlı veda. Filoni, Anakin ve Ahsoka’nın arkadaşlığına Instagramdan veda etti.

Clone Wars’un “Old Friends Not Forgotten” isimli 7. sezon 9. bölümünde, Anakin ve Ahsoka Darth Maul’u takip etmek için yeniden bir araya gelmişlerdi. Ancak Anakin, Palpatine‘ı kurtarma görevine gitmek zorunda olduğu için ikilinin yolları ayrılmıştı. Anakin ve padawanı  duygusal bir vedadan sonra kendi yollarına gitmişti. Bu ikilinin teknik olarak son görüşmesi olmuştu. Çünkü sonraki görüşmelerinde Anakin artık Anakin değil, Darth Vader‘dı Ashoka da ikisini aynı kişi olarak görmüyordu.

anakin ve ahsoka

Clone Wars’un yaratıcısı David Filoni de bu gerçeğin farkında olacak ki, Instagram hesabından duygusal bir kare paylaştı. Çizimde Anakin ve Ahsoka birlikte gün batımını izliyorlar ve Ahsoka’nın yüzü, İleriye doğru bakan hocasına çevrili. Bu anlamlı kare, Instagram’da 81 bin takipçiye sahip olan Filoni‘ye neredeyse 35.000 like kazandırdı.

https://www.instagram.com/p/B_GDFMYAhEv/?utm_source=ig_embed

Animasyon tarzında olan seri, dünyada kült haline gelmiş olan Star Wars serisinin bir spin-off yapımı. 2008’de Cartoon Network kanalında yayınlanan bir film ile ekranlardaki serüvenine başlayan Clone Wars, bu filmden sonra beş sezon boyunca yayınlandı ve 2014 yılında Netflix’e transfer oldu. Beğenilen bir spin-off olan dizi, 2020’nin başlarında tekrar yapım aşamasına girdi. Serinin yedinci ve son sezonu Disney+ üzerinden yayınlanacak.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir