Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Discord Koronavirüs Karşısında Canlı Yayın Sınırını Arttırdı

Discord Koronavirüs Karşısında Canlı Yayın Sınırını Arttırdı

Oyuncuların en çok kullandığı sesli iletişim programlarından biri olan Discord koronavirüs karşısında canlı yayın kişi sınırını geçici olarak arttırdı.

Birçok organizasyonun, etkinliğin iptal edildiği veya ertelendiği bu günlerde koronavirüs yaygınını bir nebze de olsa kontrol altına almak için çeşitli önlemler geliyor. Böyle bir gelişme yakın zamanda Discord cephesinden de geldi. Uygulama üzerinden canlı yayın yapmanın kişi sınırını 10’dan 50’ye çıkaran Discord bu hamlesiyle insanların stresini azaltmayı hedefliyor. Twitter üzerinden kullanıcılara yapılan duyuru aşağıdaki şekilde:

“COVID-19 yaygınından dolayı yayın ve ekran paylaşımı limitini önümüzdeki birkaç ay için 10 kişiden 50 kişiye arttırıyoruz.

Dünyanın çeşitli bölgelerinden çoğunuzun iletişim kurmak ve derslerden işlere kadar günlük görevlerinizi yerine getirmek için Discord kullandığınızın farkındayız. Dünyanızı biraz daha stressiz kılmanıza yardımcı olmak istiyoruz.

Bu limiti en gerektiği anlarda bu şekilde tutacağız. Yüksek sayıda katılım gösterilen yayınlarda performans sorunları oluşabileceği için lütfen sabırlı olun.”

Discord tarafından atılan koronavirüs hamlesi çoğu kullanıcının takdirini toplamış durumda.

E3’ün bile iptal edilmesine yol açan salgın birçok alanda etkisini göstermeye devam ediyor. Bakalım önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir