Anasayfa > Sanat Haberleri > Doctor Strange Kaecilius Karakterinin İlk Tasarımı Yayınlandı

Doctor Strange Kaecilius Karakterinin İlk Tasarımı Yayınlandı

Doctor Strange dünyasının Kaecilius karakterinin ilk tasarımı yayınlandı. Filmdeki monk kostümünden farklı tasarlanmış ilk karakter ve detaylar haberimizde.

Doctor Strange‘in baş düşmanlarından olan Kaecilius karakterinin ilk tasarımı yayınlandı. Dormammu‘nun takipçilerinin en başında olan Kaecilius‘un tasarımı filmde gördüğümüzden çok farklı. Yakasız tuniği, uzun, gri ve at kuruğu şeklinde toplanmış saçları ile uzak doğu dövüşçülerini anımsatan Kaecilius’un ilk karakter tasarımı oldukça gotik temalı. Turuncu ve gri ağırlıklı renklerle gördüğümüz Kaecilius’un ilk karakter tasarımı ile uzaktan yakından ilgisi var gibi görünmüyor.

https://www.instagram.com/p/CCxkfEehHec/?utm_source=ig_embed

Kaecilius, Dormammu’nun baş takipçisi olma özelliği taşıyor. İlk tasarım göz önüne alındığı zaman aslında Kaecilius Dormmamu’nun değil de Morbius’un baş takipçisiymiş gibi görünüyor. Filmin geneli, karakterleri ve hikayesi düşünüldüğü zaman ise Doctor Strange Kaecilius karakter seçiminin çok uygun olduğunu görebiliyoruz.

Morbius: Yaşayan Vampir Yedi Ay Ertelendi

Heroic Hollywood‘un haberine göre yeni gelecek Doctor Strange in The Multiverse of Madness filminden ise hala yeni bir bilgi yok. Filme dair bildiğimiz tek şey ise filmin korku elementleri barındıracağı. Detaylar hala belirsizken filmin çıkış tarihinin 25 Mart 2022 olduğu bilgisini de ekleyelim.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir