Anasayfa > Sanat Haberleri > Doctor Who 13. Sezon Çekimleri Başladı

Doctor Who 13. Sezon Çekimleri Başladı

Dr Who 13. Sezon çekimleri başladı. Tarihin en uzun süren dizilerinden biri olmasına rağmen gücünden bir şey kaybetmeyen klasik geri dönüyor.

BBC ekranlarında 1963 yılında yayınlanmayan başlayan efsane Doctor Who, bilim kurgu hayranlarının en çok sevdiği dizilerden biri olmanın yanı sıra, bir kültür fenomeni haline geldi. 1989 ve 2005 yılları arasında ekranlara mola veren dizi, diğer molasını da Covid-19 pandemisi yüzünden vermek zorunda kalmıştı. The Doctor Who Holiday Special, pandemi öncesinde çekimlerini tamamlamış, ancak BBC 13. sezonun sosyal mesafe kurallarıyla çekilmesinin imkansız olduğuna karar vermişti. Dahası, konuyla ilgili Haziran’dan beri başka bir açıklama gelmemişti.

DOCTOR WHO Bilgisayar Oyunu Gelecek Sene Oyuncularla Buluşuyor

Beklenen haber, Twitter üzerinde @dwofficial hesabından geldi. @MoePedde84 isimli kullanıcı, akşam yürüyüşü yaparken, Doctor Who çekimlerinin yapıldığını gördüğünü söyledi. Kullanıcı ayrıca, Jodie Whittaker karakterinin bir çeşit duygusal sahne çektiğini de söyledi.

Doctor Who’nun 13. sezonuyla ilgili beklentiler oldukça yüksek. 12. sezon Doctor’la ilgili senelerdir bilinen bir gerçeği yıkmış ve evrenin hayranlarını ikiye bölen bazı açıklamalar getirmişti. Bu yüzden 13. sezonun bu açıklamaların altını hayranları tatmin edecek şekilde doldurup doldurulamayacağı büyük bir merak konusu. İşin ucunda, 1963’ten beri süren ve popüler kültür ikonu haline gelmiş bir serinin sonunu getirmek de var. Bütün bunların haricinde, yeni Doctor’a hayranların tam anlamıyla ısındığını söylemek de mümkün değil. Bu nedenle 13. sezonun üzerinde pandemi baskısıyla birlikte, farklı baskılar da var.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir Yorum

  1. Yani kaynak bir twiter kullanıcısı mı? Lan oğlum soyal medya da uzaylı istilasından da bahsediliyor aman mazallah ona filan denk gelip telaşa sürüklemeyin bizi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir