Anasayfa > Sanat Haberleri > Dwayne Johnson, Jungle Cruise Filminin Ertelenmesi Hakkında Konuştu

Dwayne Johnson, Jungle Cruise Filminin Ertelenmesi Hakkında Konuştu

Dwayne “The Rock” Johnson, COVID-19 salgını sebebiyle çıkışı ertelenen Disney filmi Jungle Cruise ile ilgili açıklamalar yaptı.

Koronavirüs nedeniyle ertelenen filmler kervanındaki Jungle Cruise, filmi bekleyen hayranlarını üzmüş durumda. İlk çıkış tarihi 11 Ekim 2019 olarak açıklanıp ardından 24 Temmuz 2020’ye ertelenen film bir kez daha ertelendi. Toplamda çıkışı iki kez geciktirilen film için piyasaya sürülme tarihi 30 Temmuz 2021 olarak açıklandı.

Filmin yıldızları arasında yer alan ünlü aktör Dwayne Johnson, Instagram üzerinden konuyla ilgili düşüncelerini belirttiği bir gönderi paylaştı. The Rock, filmin bekleyişe kesinlikle değeceğini ve bekleyenlerin içini rahat tutması gerektiğini belirtti. The Rock, aşağıdaki açıklamayı Instagram takipçileriyle paylaştı:

“Jungle Cruise filmimiz bir yıl ertelenerek 30 Temmuz 2021’de çıkacak.

“Bu tarihe kadar Disney’in bütün yerleri -eğlence parkları, oteller, gemiler- açılacağı için ve en önemlisi dünya daha neşeli, verimli bir hale döneceği için iyi hissediyorum. Teşekkürler Disney ekibi. Ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımıza teşekkür ediyorum. Film, beklemeye değecek. Sağlıklı kalın dostlarım.”

Filmin geçtiğimiz yıl yayınlanan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir