Anasayfa > Sanat Haberleri > Erşan Kuneri Karakterine Özel Bir Dizi Geliyor!

Erşan Kuneri Karakterine Özel Bir Dizi Geliyor!

Cem Yılmaz filmlerinin efsane karakteri Erşan Kuneri karakterine özel bir dizi yayınlanacak. Detaylar haberimizde.

Erşan Kuneri karakterinin yaratıcısı aynı zamanda canlandıran Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalına  konuk oldu. Kendisine yöneltilen sorulardan birisi de sosyal medyada Cem Yılmaz hayranlarının  Kuneri karakterini tekrardan görmek istemeleriyle alakalıydı. Verdiği cevap ise Cem Yılmaz hayranlarını sevindirdi. Film değil de bir  dizi yapacağını ve Erşan Kuneri’nin 1970’li yıllarda seks filmlerinden çok başka film türlerini çekmeye çalışacağını açıkladı. Tahmini olarak sekiz bölüm çekeceğini söyleyen Cem Yılmaz, diziyle ilgili net bir tarih söylemedi.

Erşan Kuneri Kimdir?

Kendisi  ilk olarak G.O.R.A filminde gözüküyor. 1980’li yıllarda seks filmi yönetmenliği yaparken Bob Marley Faruk’un tavsiyesiyle bilim kurgu türüne geçmek istiyor. Fakat işler istediği gibi gitmiyor ve kaçak sigara bulundurmaktan dolayı tevkif ediyorlar. Daha sonradan ise Arif V 216 filminde Kay Kay Kulübün sahibi olarak görüyoruz. Dediğimiz gibi yeni yapılacak dizide kendisini 1970’li yıllarda tekrardan film sektörüyle uğraşırken göreceğiz.

Erşan Kuneri

Dizi hakkındaki beklentilerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir