Anasayfa > Listeler > Eve Kapanmışken Oynanabilecek 10 Mobil Oyun

Eve Kapanmışken Oynanabilecek 10 Mobil Oyun

Evde mahsur kalanların yaralarına merhem olmaya devam ettiğimiz liste serimizin yeni yazısında sizlere birbirinden güzel 10 mobil oyun öneriyoruz.

Listede bilgisayardan tüketecek şeyler azaldığında ya da bilgisayarlarımıza erişim olmadığında vakit öldürebileceğimiz oyunların yanı sıra, güzel deneyimler yaşayacağım oyunlara da yer vermeye çalıştık. Yani her durum için birebir bir liste oldu sonuç. Bakalım siz de memnun kalacak mısınız, geçelim listemize lafı uzatmadan. İşte karşınızda tatlı mı tatlı, en iyi 10 mobil oyun.

Eve Kapanmışken bizim bu süreçte çok değer verdiğimiz bir liste serisi. İlginizi çekebildiysek diğer yazılarımıza da bekleriz.

Johnny Trigger

Biraz Max Payne, biraz John Wick olabildiğimiz oyunda, neden orada olduğumuzu dahi bilmeden tetikçilik yapıyoruz. Düşmanlarımızı doğru an geldiğinde tetiğe basarak öldürdüğümüz oyun güzel koreografiler de barındırıyor.

Devil’s Attorney

Kötülere avukatlık yaparak oynadığımız bu oyun listeye iyi bir komedi barındırması sayesinde girebildi. Eğer absürt ya da kara mizah türünde içerikleri seviyorsanız şans tanımanızda fayda var.

Sky: Children of the Light

Tonajla ödülü olan Sky: Children of the Light, hepimizin çok sevdiği Journey’in geliştiricileri tarafından yapıldı. Zaten oyunun atmosferinden de bunu hissetmek çok mümkün. Biz çok sevdik, bakalım siz bu deneyimi beğenecek misiniz.

Brothers: A Tale of Two Sons

Ödüllü oyunlardan konuşuyorsan Brothers: A Tale of Two Sons’un adını anmamak büyük bir haksızlık olur. Aslında hikaye açısından da isim açısından da listenin bir önceki maddesinde yer alan oyunla benziyorlar. Yine de her oyun ayrı bir deneyim.

Monument Valley (Ücretli: 11 TL)

Listenin tek ücretli oyunu olan Monument Valley, ödeyeceğiniz ücretin karşılığını verdiği için listeye katılmaya hak kazandı. Mobil platformda oynanabilecek en iyi oyunlardan birisi olan bu oyunun türü puzzle. Bize kalırsa bilgisayarda da olsa büyük markalara kafa tutabilecek kadar güzel bir oyun. Dolayısıyla şans tanıyabilirsiniz.

The Letter

Görsel roman türünde bir korku oyunu oynamaya hazır mısınız? The Letter aynı zamanda bilgisayarlarda da yer alan bir oyun, Steam incelemeleri de gayet olumlu. Mobilde de yorumlara göre beğenilmiş görünüyor. Korku temasını seven oyuncuların hoşuna gidebilecek bir hikaye olabilir.

7Days!

Oyun içerisinde yaptığımız tercihlere bağlı olarak ilerleyen 7Days!, mobilin en sevilen oyunları arasında yer alıyor. Türünün en başarılı örneklerinden birisini hazır evdeyiz diyerek oynamak isteyenler gayet mantıklı bir seçim yapmış olacaklar.

Antiyoy

Antiyoy strateji mobil

Mobilde iyi bir strateji oyunu oynamak isteyenleri buraya alalım. Her ne kadar çok basit görünse de Antiyoy üzerinde ustalaşmak epey zor. Oyun çeşitliliği sağlayarak tek düzelikten kendini kurtarmayı başaran oyunumuzu aylarca oynayıp yine de sıkılmamanız mümkün.

Fallout Shelter

Hala oynamadıysanız, denemek için daha doğru bir zaman olamazdı muhtemelen. Fallout Shelter ile ilgili söylenebilecek tek şey var. Ufacık oyun, Fallout’un o geniş evreninin hissiyatını ve atmosferini vermeyi çok iyi başarmış.

Alto’s Odyssey

Atmosfer oyunlarının en güzellerinden birisiyle listeyi sonlandıralım. Alto’nun Efsanesi olarak dilimize çevirebileceğimiz Alto’s Odyssey gerçekten hem grafik yapısıyla, hem renk seçimleriyle, hem de müzikleriyle bize çok farklı bir deneyim fırsatı sunuyor. Hem de bedavaya, şaka gibi.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir