Anasayfa > Listeler > Eve Kapanmışken Oynayabileyeceğiniz Simülasyon Oyunları

Eve Kapanmışken Oynayabileyeceğiniz Simülasyon Oyunları

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüsünden korunmak amacıyla kapandığımız evlerimizde simülasyon oyunları yardıma koşuyor. Ekran başında ister internet kafe işine girebilir isterseniz bir duvar ustasına hayat verebilir ya da kendinizi yollara vurup; bir lojistik şirketi kurabilirsiniz.

Karantina süresince hayattaki meslek ve durumları simüle eden en eğlenceli simülasyon oyunlarını listeledik.

Eve Kapanmışken bizim bu süreçte çok değer verdiğimiz bir liste serisi. İlginizi çekebildiysek diğer yazılarımıza da bekleriz.

Drug Dealer Simulator

Hiçbir ahlaki ya da hukuki sonucun olmadığı bir dünyada kendi suç imparatorluğumuzu kurmak hepimizin hayalidir. Karanlık arka sokaklarda uçan sinekten haberdar olmak hatta belki de en az o sinek kadar uçuyor olmak ister misiniz?

Drug Dealer Simulator bir uyuşturucu madde satıcısına hayat vermemizi sağlıyor. Hiç tasvip etmediğimiz bu simülasyon oyunu toz pembe bir gerçeklik sunarken; uyuşturucu madde kullanımının kötü sonuçlara yol açtığını da meta yollarla kafamıza işliyor. Oyunun Steam sayfasına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Farming Simulator 2019

simülasyon oyunları resim 6

Pandemiden korunmak amacıyla kapandığımız evlerimizde doğadan, tarımdan ve ziraatten uzak kaldık. Ama ekinler bizi bekler. Eğer insanın özüne dönmesini istiyor ve medeniyetlerin gelişme bağlamındaki ilk adımını tekrar yaşamak istiyorsanız Farming Simulator 2019 fırsatı ayağınıza getiriyor. Traktör markalarından, çapa çeşitlerine kadar birçok içerikle donatılmış Farming Simulator 2019, hepimizi verimli hasat sezonlarına çağırıyor.

House Flipper

house flipper
Mükremin Usta olup tadilat işlerine girişmek ya da televizyon programlarında olduğu gibi evleri baştan yaratmak ister misiniz?

House Flipper hepimizin içinde gizli duran o duvar ustası ağabeyi gerçekliğe davet ediyor. Başında saatlerimizi geçirebileceğimiz oyunda en köhne evleri bile banliyölerin yıldızına çevirebiliyor, duvar ustalığı konusunda yeteneğimizi konuşturuyoruz.

Internet Cafe Simulator

Geçtiğimiz yılın ekim ayında çıkarak en yeni simülasyon oyunları arasına giren Internet Cafe Simulator ile çocukluğumuzu geçirdiğimiz internet kafelerin sahibine dönüşüyoruz. Ağabey masa beş iki saat” diyenlere “sessiz olun kardeşim” diyebileceğimiz oyunda çeşitli sıkıntılara göğüs gererek, başarılı bir internet kafe projesini hayata geçiriyoruz.

PC Building Simulator

simülasyon oyunları resim 2
YouTube geçmişi ekran kartı videolarıyla dolu olanlar, boş zamanında işlemci ısınma seviyesi izleyenler; PC Building Simulator ile hayalleriniz gerçek oluyor. Hem öğretici hem de pek eğlenceli olan PC Building Simulator ile istediğimiz donanım parçalarını birleştirip sistemler hakkında bilgi sahibi olurken, hayalimizdeki bilgisayarı oluşturuyoruz.

Viscera Cleanup Detail

simülasyon oyunları resim 7
Oyuncular olarak yıllardır düşmanlarımıza kurşun yağdırıyor, kılıçlarımızla ikiye ayırıyor ve çeşitli silahlarla kaos yaratıyoruz. Peki eylemlerimizin sonuçlarını hiç düşündük mü?

Viscera Clenaup Detail’de ortaya çıkardığımız kaosu temizleyen temizlik elemanlarına hayat veriyor, kurşun kovanlarından, böbreğe kadar beşeri veya organik her unsuru ortadan kaldırıyoruz. En güçlü silahlarımız ise roketatar ve ışın kılıcı yerine su ve sabun.

 

Euro Truck Simulator 2

simülasyon oyunları resim 3

Ekran başında saatlerce direksiyon çevirdiğimiz, römorkumuzla ruhani bir bağ yakaladığımız oyunda uzun yollar bizi bekler. Karantina sebebiyle evimize kapanmış olsak da Euro Truck Simulator 2 ile Avrupa otobanları hala açık.

Goat Simulator

simülasyon oyunları resim 4
Simülasyon oyunları denince kafalarda bir ampul gibi beliren Goat Simulator’u unutmak olmaz. Bir keçi olarak hiçbir canlının yapamayacağı işlere imza atıyor, keçi kültürünü doyasıya yaşıyoruz.

Listeleri seviyorsanız ve karantina esnasında yapacak bir şeyler arıyorsanız Listeler kategorimize göz atabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir