Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Facebook Gaming ‘in Yeni Özelliği Erken Erişime Açıldı

Facebook Gaming ‘in Yeni Özelliği Erken Erişime Açıldı

Oyun yayın platformları arasında kendine daha da büyük bir yer edinmek için çalışmalarına devam eden Facebook Gaming yeni özelliğinin erken erişim sürecini başlattı. Detaylar haberimizde.

Twitch ve Microsoft‘un yayın platformu olan Mixer‘den sonra bildiğiniz gibi YouTube ve Facebook gibi şirketler de pastadan pay almak için çeşitli yeni özellikler üzerinde çalışmaya başlamışlardı. Facebook, ise başlattığı Facebook Gaming programı ile bu yarışın en güçlü adayları arasında. Şirket şimdi de yeni tanıttığı ‘Turnuvalar’ özelliği ile insanları sanal ortamda bir araya getirmeyi planlıyor.

Turnuvalar özelliğine isteyen her oyuncu kolayca dahil olabiliyor. Tanıtılan yeni özellik sayesinde insanların dilerlerse arkadaşları arasında, dilerlerse de çok büyük çaplarda oyun ve espor turnuvaları yapmasının önü açılmış oluyor. Düzenlenen turnuva ile ilgili her türlü içeriğe ise Turnuvalar sayfasından kolayca erişilebiliyor.

Facebook Gaming

Henüz erken erişim sürecinde olan bu özellik sürecin tamamlanması ile birlikte tam sürümü ile kullanıcılara sunulacak. Erken erişim süreci boyunca karşılaşılan aksaklık ve problem Facebook tarafından giderildikten sonra sistem daha stabil bir biçimde çalışacak ve tüm kullanıcıların dilediğince turnuvalar ve organizasyonlar düzenleyebileceği bir hal alacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir