Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Facebook Gaming Sonunda Android’de

Facebook Gaming Sonunda Android’de

Diğer yayın uygulamalarının tahtlarını sallayan ve pastadan payını alarak gelen Facebook Gaming, Android sürümünü yayına soktu.

Yayın hayatına başladıktan sonra birçok yayıncıyla anlaşmalar yaparak kendi platformlarında yayına başlatan Facebook Gaming yoluna büyük bir hızla devam ediyor. Şu ana kadar ancak web sürümü ve ana mobil uygulamaları üzerinden erişilebilen Facebook Gaming kendi kabuğundan çıkmaya başlıyor. Facebook Gaming android uygulaması ülkemizde de dünya ile eş zamanlı olarak Play Store üzerinden indirilebilir bir şekilde sunuldu. Uygulamanın IOS sürümünün de çok yakın bir zamanda yayınlanacak.

Facebook Gaming’den Yeni Özellik

Bu esnada birçok büyük ismi rakiplerine kaybeden Amazon’un Twitch markasının pastadaki payı azalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yılın başları ve ortalarında Microsoft’un Mixer markası ile kıyasıya bir rekabet içerisine giren Twitch, 2019’un sonlarında da yeni rakibi Facebook Gaming ile karşı karşıya kalmıştı. Facebook Gaming ve Mixer’in büyük yayıncıları maddi anlaşmalarla kendi platformlarında yayın yapmaya çağırdığı bilinen bir gerçek ve yayıncılar da bunu reddetmiyor. Asıl merak konusu ise Twitch’in de aynı yola başvurmayı düşünüp düşünmeyeceği doğrusu.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir