Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Facebook, Instagram ve WhatsApp Çöktü!

Facebook, Instagram ve WhatsApp Çöktü!

Facebook çatısı altındaki Instagram ve WhatsApp çöktü. Aynı gruba dahil pek çok diğer uygulamaya da erişim sağlanamıyor.

Sosyal medya devleri bugün akşam saatlerinde ciddi bir problemle baş başa kaldılar. Başta Facebook, Instagram ve WhatsApp olmak üzere sık kullanılan platformlar çöktü. Tüm dünya genelinde milyonlarca, hatta milyarlarca insanı etkileyen kesintiler neticesinde Facebook çatısı altında bulunan pek çok önemli uygulamaya erişim sağlanamıyor.  Bu uygulamaların başında ise tüm dünya genelinde milyonlarca kullanıcının anlık haberleşme ihtiyacını karşılayan WhatsApp ve sosyal medyanın iki devi Facebook ile Instagram var. Daha önce de zaman zaman çeşitli çökmeler ile karşı karşıya kalan platformlara bir süredir erişim sağlanamıyor.


Pek çok kullanıcıyı korkutan çökme hakkında Facebook‘un İletişim Direktörü olarak görev yapmakta olan Andy Stone açıklamalarda bulundu. Facebook grubu çatısı altında bulunmayan ve dolayısıyla çökmeden nasibini almamış Twitter üzerinden açıklama yapan Stone uygulama ve ürünlerine erişmek isteyen bazı kullanıcıların yaşadıkları sorunların farkında olduklarını ve işleri bir an önce yoluna koyma için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Stone ayrıca bu kesintiden etkilenen tüm kullanıcılardan da özür diledi. Facebook tarafında çöken hizmetleri geri getirmek için hummalı bir çalışma olsa da bunların ne zaman sonuçlanacağı ise şimdilik belirsiz.

Facebook Gaming Nedir?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir