Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Facebook Karanlık Mod İçin Testlere Başladı

Facebook Karanlık Mod İçin Testlere Başladı

Birçok sosyal medya platformunun karanlık moda geçişinin ardından nihayet Facebook karanlık mod için testlere başladı. Detaylar haberimizde.

Kullanıcıların uzun süredir talep etmelerine rağmen Twitter ve Instagram gibi diğer sosyal medya platformlarının aksine Facebook karanlık moda geçiş konusunda adım atmakta biraz geç kalmıştı. Nihayetinde Facebook‘ta iOS platformu için karanlık modu test etmeye başladı. Bazı iOS kullanıcılarının yaptıkları paylaşımlar ile ortaya çıkan karanlık mod testlerinin ne zaman tüm kullanıcıları kapsayan bir hal alacağı henüz meçhul gibi görünse de beklenen gün çok da uzak görünmüyor.

Facebook Karanlık Mod

 

Tamamen siyah bir arka plan yerine oldukça koyu bir grinin kullanıldığı görülen Facebook karanlık modunda ”Facebook Mavisi” olarak da adlandırabileceğimiz mavi rengin hakimiyeti de göze çarpıyor. Bazı şanslı kullanıcılar için aktif hale getirilmiş olan karanlık mod desteğine sahip olup olmadığınızı görmek isterseniz Facebook uygulamanızın ”Ayarlar ve Gizlilik” kısmından bunu kontrol edebilirsiniz. Eğer şanslı azınlık içerisinde yer alıyorsanız karanlık mod seçeneğini aktifleştirerek siz de iOS cihazlarınızda karanlık modu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir