Anasayfa > Sanat Haberleri > Fantastic Beasts: A Natural History Geliyor!

Fantastic Beasts: A Natural History Geliyor!

Fantastic Beasts: A Natural History duyuruldu. Harry Potter hayranları sonunda büyücü evreninden yeni bir yapım izleyecek.

Büyücülük evreninden heyecan verici bir proje haberi geldi. 2020’nin baharında Londra Doğa Tarihi Müzesi‘nde Harry Potter evrenindeki büyülü ve mitik yaratıklarla ilgili bir sergi açılacak. Proje’yi Londra Doğa Tarihi Müzesi, BBC ve Warner Bros ortak yapacak.

Sergi, büyücülük dünyasından olduğu kadar dünya tarihinden de ilginç yaratıklara yer verecek. Londra Doğa Tarihi müzesinde yönetici olarak çalışan Clare Matterson, sergi için “Bilimin ve doğayı süprizlerle ve büyüleyici deneyimlerle inanılmaz bir şekilde kutlayan bir deneyim olacak, öyle ki bu sergiyi gezegenimizin mucizeleriyle ilgili daha fazla şey öğrenmek ve onu daha iyi korumayı istemeden terk etmek mümkün olmayacak” açıklamasında bulundu. Oldukça iddalı, öyle değil mi? Bu sergi için hayranların şimdiden heyecanlanmasına şaşmamak gerek!

Fantastic Beasts: A Natural History sergisinin heyecan verici bazı öğeleri arasında profesör Lupin’in sınıfında bulunan Ejderha kafatası ve Harry Potter filmlerinde gördüğümüz bazı yaratıklar var. Serginin belgesel kısmı içinse Fantastic Beast serisinden ve BBC’nin kendi arşivinden de faydalanacağı açıklandı.

Harry Potter Global Seri Geliştirme’nin İngiltere başkanı olan Josh Berger ise, belgeselle ilgili olarak “Umuyoruz ki hem büyücü dünyasının hayranları hem de doğa hayranları tarafından zevkle izlenecek” açıklamasında bulundu.

Siz projeyle ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizce sergi mi yoksa belgesel mi daha ilgi çekici? İmkanınız olursa sergiye gitmek ister misiniz? Yorumlarda ne düşündüğünüzü bizimle paylaşın. Fantastic Beasts: A Natural History ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için Savebutonu sanat haberlerini ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir