Anasayfa > Sanat Haberleri > Fatih Akın HBO İçin Dizi Yapacak

Fatih Akın HBO İçin Dizi Yapacak

Ünlü yönetmen Fatih Akın HBO için yapacağı altı bölümlük yeni mini dizi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Detaylar haberimizde.

Ünlü yönetmen Fatih Akın konuk olduğu bir YouTube kanalında gelecekteki projeleri ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Açıklamalar arasında en dikkat çekeni ise ünlü yönetmenin HBO için çekeceği mini dizi hakkında oldu. Hollywood’un yıldız isimlerinden olan Marlene Dietrich‘i konu alacak olan dizi altı bölüm uzunluğunda bir mini seri olarak karşımıza çıkacak.

Fatih Akın HBO
Fatih Akın ve Diane Kruger.

Dizinin senaryosundan oldukça memnun olduğunu ve senaryonun dört kişilik bir ekibin ürünü olduğunu belirten Fatih Akın ortaya çıkan metnin yaklaşık bir yıllık bir süreçte kaleme alınmış olduğunu da aktardı. 1930’lu yılların Hollywood’una konuk olacağımız mini dizi için Fatih Akın HBO ile ortak çalışmalarından da memnun olduğunu sözlerine eklediği açıklamalarında diziye dair başta çekimser yaklaştığını da dile getirdi. 1930’lu yılların Hollywood’unu aktarmak konusunda endişeleri olsa da başarılı oyuncu Diane Kruger‘ın bu endişelerinin üstesinden gelmesi konusunda çok yardımcı olduğunu söyledi.

Dizide Diane Kruger‘ı da Marlene Dietrich rolünde izleyeceğiz. Henüz dizinin yayın tarihi gibi detaylar açıklanmış değil. Bakalım Fatih Akın HBO ortaklığı ile izleyeceğimiz dizi istediği başarıyı yakalayabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir