Anasayfa > Sanat Haberleri > Flash Dizisinde Barry Allen’ın Gençliğini Oynayan Logan Williams 16 Yaşında Hayatını Kaybetti

Flash Dizisinde Barry Allen’ın Gençliğini Oynayan Logan Williams 16 Yaşında Hayatını Kaybetti

Flash dizisinin ilk sezonundan itibaren Barry Allen’ın gençliğini canlandıran Logan Williams, 16 yaşında hayatını kaybetti.

TV izleyicilerinin Flash, Supernatural ve Whispers dizilerinden tanıdığı Logan Williams 2 Nisan 2020’de hayatını kaybetti. Williams, Flash dizisinin de ilk bölümünden itibaren oyuncu kadrosundaydı. Öldüğünde henüz 16 yaşında olan oyuncunun ani vefatı yakınlarını ve hayranlarını yasa boğdu.

Oyuncunun annesi TriCity News’a konuştu. Oğlunun beklenmeyen ölümü sebebiyle yasa boğulduklarını söyleyen anne, Covid-19 tedbirleri nedeniyle sosyal izolasyonda olduklarını ve acılarını sevdikleriyle paylaşamamanın durumu daha da kötü bir hale getirdiğinden bahsetti. Acılı anne “Torunlarını kaybeden anne ve babama sarılamıyorum” diyerek duygularını paylaştı. Facebook üzerinden taziyelerini paylaşan arkadaşlarının, “nazik, sevgi dolu ve yumuşak başlı” olarak tanımladığı oyuncu için anma töreni ise ileri bir tarihte yapılacak.

https://www.instagram.com/p/B-iCMd4FebA/?utm_source=ig_web_copy_link

Flash dizisinde Barry Allen karakterini canlandıran Grant Gustin ise duygularını Instagram üzerinden paylaştı. 2014 yılında Flash dizisinin pilot bölümleri hazırlanırken çekilmiş bir fotoğraf paylaşan Gustin, “Logan’ın yetenekleri kadar profesyonelliğinden de çok etkilenmiştim. Düşüncelerim ve dualarım bu zor zamanda, hayal edilemeyecek kadar zor olduğuna emin olduğum bir zamandan geçen ailesiyle beraber” cümlelerini yazdı.

Herhangi bir sağlık sorunu olduğu bilinmeyen genç aktörün ölüm nedeniyle ilgili bir açıklama ise henüz yapılmadı.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir