Anasayfa > Sanat Haberleri > Game of Thrones Winds Of Winter İle Devam Ediyor

Game of Thrones Winds Of Winter İle Devam Ediyor

Yarım kalan seri Game of Thrones Winds of Winter kitabı ile devam ediyor. Çıkış tarihi 2021 olarak açıklanan kitap ve kitapla ilgili detaylar haberimizde.

Ünlü Yazar George R. R. Martin, dilimize Taht Oyunları olarak çevrilen Game of Thrones serisinin son kitabı olan Winds of Winter‘ı 2021 yılında tamamlayacağını açıkladı. 1996 yılında serinin ilk kitabı olan A Song of Ice and Fire yayımlanmıştı. 2011 yılında ekranlara uyarlanan Game of Thrones serisinin bu son kitabını Martin, dizinin son sezonu bitmeden bitirmek istemişti. Martin daha önce 2020 yılının yaz mevsimine kadar Winds of Winter kitabını bitirmemiş olursa, hayranlarının kendisini bir kulübeye kilitleyebileceklerini belirtmişti.

Kendi web sitesinden yaptığı açıklama ile Martin, COVID-19 salgını sebebi ile evde kaldığı zamanlarını Winds of Winter kitabını yazarak geçirdiğini belirtti. Serinin son kitabını bekleyen hayranlar 2017, 2018 ve 2020 yıllarında da Martin’den kitabın biteceğine dair açıklamalar duymuşlardı.

Dev Game of Thrones Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz

Game of Thrones Winds of Winter kitabının resmi çıkış tarihi hala belli değil, bu nedenle olası bir erteleme tekrar söz konusu olabilir. Game of Thrones dizisi kitaplar bitmeden önce bittiği için son sezona kadar kitaplarla hemen hemen aynı çizgide ilerlemişti. 8. sezon itibariyle dizinin senaristleri David Benioff ve D.B. Weiss bitmiş bir hikayeye bağlı kalmadan ellerindeki hikayeyi bir sona bağlamışlardı.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir