Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Gecata by Movavi 6: Yeni Oyun Stream Programı Görücüye Çıktı

Gecata by Movavi 6: Yeni Oyun Stream Programı Görücüye Çıktı

Gecata by Movavi 6, görücüye çıktı. Steam’deki yerini alan programın yeni versiyonu, çıkış indirimiyle ulaşılabilir bir fiyat aralığında.

Movavi adını daha önceden duymuş olmanızın son derece muhtemel olduğu bir video editing programı. Profesyonel edit yapmayacaklar için, kullanışlı ve kolay olmasıyla tanınan programın, Gecata isminde oyunlar için yapılmış bir versiyonu da bulunuyor. Programın 6. ve en yeni versiyonu Steam raflarındaki yerini aldı. Programın desteklediği 12 dil arasında Türkçe maalesef bulunmuyor. Ancak, Türk kullanıcılar için programın çok avantajlı bazı yönleri de bulunuyor.

Shroud Twitch’te En Hızlı Büyüyen Yayıncı Oldu

Öncelikle program, %10 çıkış indirimiyle 53 lira gibi ulaşılabilir bir fiyattan işlem görüyor. Steam’de ayrıca Gecate 5 ve Geceta 6’nın bir arada satıldığı 100 liralık bir bundle da bulunuyor. Bu da Gecata’yı stream yapmak ya da oyun içi kayıt almak için crack’le ve yüksek ücretli programlarla uğraşmak istemeyenler için uygun bir program yapıyor.

Programın diğer bir güzel yanı ise, sistem gereksinimlerinin çok yüksek olmaması. Yani hem oyun hem de kayıt programı cihazını çok zorlayanlar için, düşünülebilecek bir alternatif. Programın sistem gereksinimleri aşağıdaki gibi:

Minimum

  • İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 7/8/10 64-bit tüm yamaların ve güncellemelerin yapılmış olması gerekli
  • İşlemci: Intel® i3 ya da daha yüksek, AMD®’nin Intel® i3 dengi ya da daha yüksek versiyonu
  • Hafıza: 2 GB RAM
  • Grafik: DirectX 9 uyumlu ekran kartı 512 MB VRAM
  • Depolama: 5 GB boş alan

Gecata by Movavi 6, Stream yaparken kayıt alma olanağı da sunuyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir