Anasayfa > Sanat Haberleri > Geçen Yaz Filmi 9 Temmuz’da Netflix’e Geliyor

Geçen Yaz Filmi 9 Temmuz’da Netflix’e Geliyor

Geçen Yaz filmi fragmanı yayınlandı. Yönetmen Ozan Açıktan’ın geçtiğimiz sene çekimlerine başladığı film 9 Temmuz’da izlenebilecek.

Atiye dizisi ile ismini duyuran yönetmen Ozan Açıktan’ın yeni filmi Geçen Yaz 9 Temmuz tarihinde izleyicilerle buluşuyor. Filmin yayınlanan ilk fragmanı ise izleyen herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir hikaye olacağını gösteriyor. Romantik komedi başlığı altında yer alan film 1996 yılında Türkiye’nin sıcak ve güneşli bir güney kasabasında geçiyor.

İngilizce ismi Summer ’96 olan Geçen Yaz filmi OGM Pictures şirketi tarafından Instagram üzerinden duyurulmuştu. Filmin sinopsisi ise şöyle:

“Türkiye’nin güneyinde 1996’nın yaz aylarında geçen hikâye, rüzgar, kayalık uçurumlar, sonsuz dalgalar arasında aşk ve yaşamla tanışan, eninde sonunda hüznü de tadacak olan bir grup gencin hikâyesini konu alıyor. Her yıl ailesinin yazlığına giden Deniz için bu yıl farklıdır. Artık 16 yaşına girmiş aşka dair yeni duygular ve yeni deneyimler yaşamak istemektedir. Deniz Aslı’ya yakınlaşmaya çalışırken, aynı mahallenin ortalığı kasıp kavuran, son derece yakışıklı ve sportif genci Burak’ın da Aslı’yla ilgilendiğini fark eder. Her karakterin midesinde uçuşan kelebekleri izlerken, aynı zamanda ilk kalp kırıklığına ve ergenliğin başlangıcına şahit olacağız.”

Overcooked 2 Tarzı Yemek Yapma Oyunları

Filmin konusu ve yayınlanan fragmanı göz önüne alındığı zaman karakterlerin yetişkinliğe geçiş evresine odaklandığını görüyoruz. Özellikle 1996 yılı yaz mevsiminde geçtiği düşünüldüğü zaman izleyicilerde bir nostalji hissi yaratacağı beklentisi de oluşuyor. Filmin başrollerinde ise Ece Çeşmioğlu ve Fatih Şahin gibi genç isimler yer alıyor. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir