Anasayfa > Teknoloji Haberleri > GeForce Now Founders Hesapları GAME+’a Yönlendiriliyor!

GeForce Now Founders Hesapları GAME+’a Yönlendiriliyor!

Turkcell GAME+ ile birlikte ülkemiz sunucuları hizmete giren GeForce Now Founders hesap sahiplerini GAME+ sistemine geçiriyor. Detaylar haberimizde.

Bulut tabanlı oyun platformu GeForce Now oyunculara donanımlarının gücünden bağımsız olarak yüksek sistem gereksinimlerine sahip oyunları bile oynama imkanı tanıyor. Dünyada oldukça popüler olan sistem geçtiğimiz günlerde Turkcell ve Nvidia arasındaki ortaklık ile ülkemizde de hizmet vermeye başlamıştı. Türk oyuncular tarafından sevinçle karşılanan bu haber yerini kısa sürede tepkilere bırakmıştı. Çünkü sistemin ülkemiz kullanıcıları için açıklanan fiyatı globalde olduğundan çok daha pahalıya geliyordu.

Aylık aboneliği 74.90 TL olarak açıklanmış olan sistemin 3 aylık abonelik fiyatının ise 149.70 TL olacağı duyurulmuştu. Oyuncular arasında oldukça tepki çeken bu fiyatlandırmadan sonra çoğu abone daha ucuza gelen global hesaplarını kullanmaya devam edeceklerini beyan etmişti. Ancak abonelere gönderilen bir mail ile bu yolun da önü kapatılmış oldu. Kullanıcılara gönderilen mailde ülkemizdeki aboneliklerin 3 Mayıs itibariyle GAME+ sistemine aktarılacağı, bunun da gecikme problemlerini aşmak için olduğu söylenmiş durumda. Kısacası ülkemizdeki fiyatlandırmadan memnun olmayan oyuncular GeForce Now sisteminin yurt dışı paketlerine artık erişemeyecekler.

GeForce Now Founders

Sistemi halihazırda kullanmakta olan oyuncular için ne gibi bir yol izleneceği ise şimdilik gizemini koruyor. 3 ya da 6 aylık paketleri tercih edip ödemesini yapmış olan kullanıcılar paketlerini süre bitimine kadar kullanabilecekler mi, bir para iadesi mi yapılacak yoksa bambaşka bir yol mu izlenecek bunu zaman gösterecek. Ancak yine de GeForce Now Founders hesaplarının 3 Mayıs itibariyle ülkemizde ücretsiz hesaba dönüştürülecek olmasının yankıları kolay dinecek gibi görünmüyor. Bakalım oyuncular tek yumruk olup bu konuda geri adım attırmayı başarabilecekler mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir