Anasayfa > Teknoloji Haberleri > GeForce Now İstanbul Sunucusu da Hizmete Giriyor

GeForce Now İstanbul Sunucusu da Hizmete Giriyor

Oyun dünyasının geleceği olarak gösterilen servis GeForce Now İstanbul sunucusunu da faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Bulut tabanlı oyun servisi GeForce Now çıkışından bu yana dünya genelindeki oyuncuların dikkatini üzerinde toplamayı başarmış vaziyette. Oyunculara sahip oldukları oyunları indirmeden ve cihazlarının gücünden bağımsız olarak internet üzerinden stream ederek oynama imkanı sunan servis oyuncular için biçilmiş kaftan. Bu yılın başlarında Turkcell GamePlus işbirliği ile Türkiye sunucularını da hizmete açan GeForce Now sisteminin Ankara sunucusunun ardından şimdi de sırada İstanbul sunucusu var.

Ülkemizde ikinci sunucusunu açmaya hazırlanan servis bu sayede Türkiye’deki oyunculara çok daha düşük ping değerleri ile daha akıcı oyun oynama imkanı vadediyor. Ülkemizdeki çıkışıyla birlikte çok konuşulan GeForce Now İstanbul sunucusunun önümüzdeki Temmuz ayının başlarında hizmete girmesi bekleniyor. Böylece Türk oyuncular olarak Nvidia ve Turkcell GamePlus işbirliğinin de bir meyvesini daha almış olacağız.

GeForce Now İstanbul

Ülkemizde ilk hizmete açıldığında fiyatı ile tepkilerin odağı olan sistem hakkındaki gerçek kısa süre sonra ortaya çıkmıştı. Tüm dünya genelinde bir zama gidileceği, ancak dünya genelindeki bu zammın önce yeni açılan Türkiye pazarı üzerinde uygulandığı ortaya çıkmıştı. Dünya geneli zammın birkaç günlük gecikmeyle her bölgede uygulanmaya başlanmasıyla ise ülkemizin bu servisi en ucuza kullanan ülkelerden biri olduğu ortaya çıkmıştı. Aylık olarak 74,90 TL fiyata sahip olan servis 15 Haziran tarihinden itibaren ise 3 aylık Premium paketi 149.70 TL‘den satışa sunacak. Bu da demek oluyor ki aylık 59.90 TL‘den bu hizmetten yararlanabileceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir