Anasayfa > Teknoloji Haberleri > GeForce Now’dan Dört Stüdyo Daha Desteğini Çekti!

GeForce Now’dan Dört Stüdyo Daha Desteğini Çekti!

NVIDIA tarafından geliştirilen bulut tabanlı oyun sistemi GeForce Now 4 oyun stüdyosunun daha desteğini kaybetti. Detaylar haberimizde.

Çıkışı ile birlikte oyun alışkanlıklarımız değiştirmeye aday bir teknoloji olarak görülen GeForce Now kullanıcılarına pahalı donanımlara sahip olmadan yalnızca internet bağlantısı sayesinde oyun oynamanın keyfini yaşatıyor. Sahip olduğunuz oyunları herhangi bir indirme işlemine ihtiyaç duymadan internet üzerinden oynamanızı sağlayan sistemde cihazınızın özellikleri oynayacağınız oyunun istediği sistem gereksinimlerinden düşükse bile internet bağlantınız üzerinden rahatça oyun oynayabiliyorsunuz.

GeForce

Çıkışından beri oyun kütüphanesini her geçen gün genişletse de yine de ayrılık haberleri ile gündeme gelmeye devam eden servisten dört büyük oyun stüdyosu daha desteğini çekti. Klei Entertainment, Warner Bros. Interactive Entertainment, Codemasters ve Xbox Game Studios’un desteğini kaybeden GeForce Now bu kan kaybetmeye devam ediyor gibi görünse de oyun devi Ubisoft servise destek verenler arasında.

Ubisoft tam 36 oyununu sistem üzerinden erişime açtı. Bu oyunlar arasında Hitman: Absolution, Tropico 4, Assassin’s Creed II Deluxe Edition ve Assassin’s Creed III Remastered gibi oyunlar yer alıyor. Son zamanlarda ayrılık haberleri ile sıkça gündeme gelen GeForce Now bakalım Ubisoft‘un ardından başka hangi firmalardan destek görmeyi başaracak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir