Anasayfa > Sanat Haberleri > Ghost of Tsushima Film Uyarlaması Yolda

Ghost of Tsushima Film Uyarlaması Yolda

Geçtiğimiz yılın en çok ses getiren oyunlarından olan Ghost of Tsushima film uyarlaması ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

PlaayStation özel oyunu olarak Sucker Punch Studios tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yılın yaz aylarında karşımıza çıkmış olan Ghost of Tsushima yılın en çok ses getiren oyunlarından olmayı başarmıştı. Pek çok ödüle de layık görülen başarılı yapım gerek atmosferi, gerek hikayesi gerekse de oynanış ögeleri ile taktir topluyor. Bu sürükleyici yapımın potansiyelinin farkında olan yapımcılar da Ghost of Tsushima‘nın beyaz perdeye uyarlanması için kolları sıvamış durumdalar.

BAFTA Oyun Ödülleri Kazananları Belli Oldu

Ghost of Tsushima film

Oyunun geliştirici ekibinin başındaki isim olan Nate Fox tarafından yapılan açıklamalara göre sevilen yapımın beyaz perde uyarlaması yakından tanıdığımız bir isme emanet edilecek. Bu görevi üstlenecek olan kişi John Wick serisinin de yönetmen koltuğunda oturan Chad Stahelski. Fox ayrıca yaptığı açıklamalarda yapıtlarını bambaşka bir formatta görecek olmaktan ötürü heyecan duyduklarını da paylaşmış durumda.

Halihazırda hikayesi ile de oyuncular tarafından çokça sevilmiş olan yapımın film uyarlamasının da oyunda yaratılan evren ve hikayeye sadık kalması bekleniyor. Kısacası filmde evi olan Tsushima adasını yıkıcı Moğol akımlarının vahşetinden korumaya çalışan Jin Sakai‘nin mücadelesine ortak olacağız. Daha şimdiden başta oyunun hayranları olmak üzere oyuncular tarafından merakla beklenen Ghost of Tsushima film uyarlamasının beyaz perdedeki yerini ne zaman alacağı, oyuncu seçimleri gibi konular ise henüz netliğe kavuşmuş değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir