Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Google Meet Bedava Oldu

Google Meet Bedava Oldu

Google Meet bedava oldu. Teknoloji devi daha önce sadece G Suite kullanıcılarına ücretsiz sunduğu uygulamayı herkes için ücretsiz kullanıma açtı.

Coronavirüs pandemisinin patlamasından sonra, herkesin evlerine kapanıp, işlerini dahi evden yürütmek zorunda kalması, video konferansı ile ilgili uygulamalar için muazzam bir pazar açtı. Şu anda sektörün tepesinde görünen Zoom, popülerliğine karşın güvenlik açıklarıyla gündemden düşmüyor. Ülkeler ve kurumlar birbirleri ardına Zoom’u yasaklamaya veya uyarılar yayınlamalaya başladılar. New York Zoom’u yasaklarken, Hindistan da güvenli kullanım için bir dizi rehber yayınladı. 

Bu açığı doldurmak için harekete geçenlerin arasında en çok öne çıkan ise teknoloji devi Google. Daha önce sadece, Google’ın girişim ürünlerinden biri olan G Suite’u ücretli kullanan kişilere sağladığı bir ayrıcalık olan Google Meet bedava oldu.

Ürünün ücretsiz versiyonu için Google hesabınızın olması gerekiyor. Vidyo konferans süresi ise 60 dakika ile sınırlı. Google bir açıklama yaparak bu kuralı 30 Eylül’e kadar uygulamayacağını açıkladı. Ücretsiz versiyonda, ekran paylaşımı, 100 kişiye kadar katılım gibi özelliklerin bulunduğunu da hatırlatalım.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir