Anasayfa > Sanat Haberleri > Guardians of Galaxy ve The Suicide Squad ‘ın Yeni Filmlerine Erteleme Yok!

Guardians of Galaxy ve The Suicide Squad ‘ın Yeni Filmlerine Erteleme Yok!

Yönetmen James Gunn Guardians of Galaxy ve The Suicide Squad serilerinin yeni filmlerinin ertelenmeyeceğini açıkladı. Detaylar haberimizde.

COVID-19 salgını sebebiyle birçok sinema filmi ve diziden erteleme kararları arka arkaya geliyor. Birçok büyük bütçeli yapımın ertelendiği haberlerini aldığımız şu günlerde yönetmen James Gunn Guardians of Galaxy ve The Suicide Squad‘ın yeni filmleri için alınmış herhangi bir erteleme kararı olmadığını açıklayarak hayranları sevindirdi.

Guardians of Galaxy ve The Suicide Squat

Guardians of Galaxy ve The Suicide Squad serilerinin her ikisinde de yönetmen koltuğunda oturmuş olan isimden filmlere ait bazı detaylar da geldi. Daha önce vizyon tarihi 6 Ağustos 2021 olarak açıklanmış olan The Suicide Squad‘ın yeni filmi için ertelenmeye gereksinim olmadığını söyleyen Gunn filmin devam eden post-prodüksiyon sürecinin evlerden de yürütülebilecek şekilde halledilebileceğini söyledi.

Bir diğer sevindirici haber ise Guardians of Galaxy Vol. 3 cephesinden geldi. Suicide Squad‘ın aksine belirlenmiş bir vizyon tarihi olmayan film için de Gunn herhangi bir gecikmenin söz konusu olmadığını açıkladı. Şu an için ön hazırlık sürecinde olan film bakalım Gunn‘un açıkladığı gibi herhangi bir gecikme olmaksızın izleyicilerin karşısına çıkmayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir