Anasayfa > Sanat Haberleri > Hakan Muhafız 4. Sezonuyla Netflix’te Yerini Aldı

Hakan Muhafız 4. Sezonuyla Netflix’te Yerini Aldı

İlk Türk Netflix dizisi olan Hakan Muhafız final sezonu olan 4. sezonu ile karşımızda. Hem de sessiz sedasız bir şekilde bizlere veda ediyor.

Çıktığı dönemde ülkemizin pek çok noktasında afişlerle duyurulan, büyük reklam çalışmalarına konu olan The Protector final sezonu ile Netflix’e son kez geldi. Netflix’in izlenmelerde ve beğenilerde yaşadığı sorunlardan dolayı mı bilinmez ama listelemek dışında pek de reklamını yapmadığını söyleyebiliriz. İlk sezonu ortalama yorumlar alsa da kendisine bir kitle oluşturmayı başarmıştı, fakat ikinci sezonu ile bu kitleyi kaybeden Hakan Muhafız son sezonunda ne kadar başarı edinebilecek tahmin etmek zor.

İlk bölümü 2018’de yayına giren dizi şu ana kadar toplamda 32 bölüme ulaşmayı başardı. Yani dizinin son sezonu 7 bölümden oluşuyor. Çağatay Ulusoy ve Hazar Ergüçlü’nün başrolleri paylaştığı yapımda en çok beğeniyi toplayan performans kuşkusuz Okan Yalabık’a aitti. Eğer dizinin son sezonu ile ilgili olarak genel bir fikir edinmek isterseniz fragmanını aşağıya bırakıyoruz. 2 senede çıkan 4 sezonuyla Netflix Türkiye, ilk dizisini yarıda kesmeden tamamlamış oldu.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir