Anasayfa > Sanat Haberleri > Haluk Bilginer Alex Rider Dizisinde Başrol

Haluk Bilginer Alex Rider Dizisinde Başrol

Haluk Bilginer Alex Rider dizisinde başrol olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Emmy ödüllü oyuncuyu kötü adam Dr. Hugo Greif karakteri ile izleyeceğiz.

47. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En iyi erkek oyuncu” ödülü alan ünlü oyuncu Haluk Bilginer bu başarısının ardından Alex Rider dizisinde kötü adam Dr. Hugo Greif ile karşımıza çıkıyor. Online platform üzerinden yayınlanacak dizi Anthony Horowitz‘in aynı isimli Alex Rider kitabından uyarlama. İngiltere’de ve Romanya’da çekimleri gerçekleşecek dizi yalnızca 8 bölümden oluşacak. Şahsiyet dizisindeki rolü ile bir kere daha başarısını kanıtlayan Haluk Bilginer Alex Rider dizisinde başrol olması ile izleyicilerde şimdiden merak uyandırıyor.

Aksiyon ve macera kategorilerinde kabul edilen dizi ise 14 yaşındaki Alex Rider isimli ana karakterin amcasının şüpheli bir şekilde ortadan kayboluşu ve kaza süsü verilmiş ölümünden sonra gizli bir ajana dönüşmesini anlatıyor. Bir anda kendisini zorlu bir komando eğitiminde bulan Alex, amcasının şüpheli kayboluşunun peşine düşüyor ve kendisini tahmin ettiğinden daha büyük bir oyunun içinde buluyor.

Otto Farrant, Karl Farrer, Vicky McClure gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı Alex Rider dizininin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

İyi seyirler.

 

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir