Anasayfa > Sanat Haberleri > Henry Cavill Mass Effect Dizisi İçin İstemeden İpucu Verdi

Henry Cavill Mass Effect Dizisi İçin İstemeden İpucu Verdi

Halihazırda devam etmekte olan The Witcher dizisinde Geralt’ı canlandıran Henry Cavill Mass Effect hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Detaylar haberimizde.

İkinci sezon çekimleri devam eden The Witcher dizisi geçtiğimiz yıl seyirci ile buluşan ilk sezonu ile izleyicilerden iyi yorumlar almayı başarmıştı. Başrolünde Superman olarak da tanıdığımız Henry Cavill‘ın bulunduğu dizinin yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş sürerken Henry Cavill‘ın kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ortalığı karıştırdı. Fotoğraf açıklamasında ”Gizli bir proje mi? Yoksa üzerinde yalnızca rastgele sözcükler yazan kağıtlar mı? Sanırım bekleyip görmeniz gerekecek” açıklaması ile yapılan paylaşımda flu olan kağıtlarda yazanlar Gamepressure adlı internet sitesi tarafından deşifre edildi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Henry Cavill (@henrycavill)’in paylaştığı bir gönderi


Özel bir program kullanarak resmin flu görünümünü azaltan ve kelimeleri okunabilecek hale getirmeyi başaran Gamepressure ekibi Henry Cavill tarafından yapılan paylaşımın arkasından bir Mass Effect dizisi çıkabileceğini ortaya koydu. Kağıtta Mass Effect serisinden tanıdığımız Tali’Zorah, Reaper, Admiral Daro’Xen, Tuchanka ve serinin ana karakteri Shepard‘ın isimleri yer alıyor. Henry Cavill‘in elinde tuttuğu kağıtların olası bir Mass Effect dizisinin sinopsisi ya da senaryosu olması ise işten bile değil. Her geçen gün bir yenisi daha duyurulan oyun uyarlaması projelere ünlü RPG serisi Mass Effect de eklenir mi bilinmez ancak hayranlar şimdiden projenin ihtimali ile bile oldukça heyecanlanmış görünüyorlar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir