Anasayfa > Sanat Haberleri > Here We Are: Notes for Living on Planet Earth İçin Fragman Yayınlandı

Here We Are: Notes for Living on Planet Earth İçin Fragman Yayınlandı

Here We Are: Notes for Living on Planet Earth adlı animasyon filmi için fragman yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Yalnızca Apple TV+ platformuna yayınlanacak olan Here We Are: Notes for  Living on Planet Earth adlı animasyon filmi 17 Nisan’da izleyicilerle buluşacak. Oliver Jeffers’ın en çok satılan kitabından uyarlanılan bu filmde 7 yaşındaki bir çocuğun ailesiyle birlikte Dünya’ya farklı bir açıdan bakmayı, onun zenginlikleri ve içerdiği güzelliği, insanların hayatta bilmediği ve öğrenmesi gereken çok şey olduğunu,toplum olmayı, ayrım yapılmaksızın herkesin birer birey, birer insan olduğu ve bu gezegeni paylaştığımızı anlatıyor bu animasyon filmi. Çocuğun ailesi ve Museum of Everything adlı müzeden öğrendiği bilgilerle tatlı ve huzurlu bir yolculuğa alıyor bizi bu animasyon filmi. Çocuklar için güzel bir kişisel gelişim filmi olduğunu görmek mümkün.

Here We Are: Notes for  Living on Planet Earth

Filmin Seslendirme Kadrosu

  • Marly Streep
  • Chris O’Dowd
  • Jacob Tremblay
  • Ruth Negga

Apple TV+ ülkemizde ne yazık ki servis vermiyor. Ne zaman geleceği de henüz bilinmiyor. Onun dışında servis verdiği ülkelerle Apple, 17 Nisan 2020 tarihinde Here We Are adlı animasyon filmini kullanıcılarıyla buluşturacak.

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir