Anasayfa > Sanat Haberleri > House of the Dragons Dizisine İki Yeni İsim Daha Eklendi

House of the Dragons Dizisine İki Yeni İsim Daha Eklendi

House of the Dragons dizisine iki yeni isim daha eklendi. Efsanevi Game of Thrones dizisinin devamı olacak dizi ve detayları haberimizde.

house of the dragon

HBO’nun en sevilen dizilerinden Game of Thrones‘un devamı niteliğinde çekilen House of the Dragons dizisine iki yeni isim dahil oldu. Furlough (2019) filminden tanıdığımız Milly Alcock Prenses Rhaenyra Targaryen karakterini canlandıracak. Wonder Woman (2017) filminden tanıdığımız Emily Carey ise Alicent Hightower karakteri ile dizide yer alacak.

2022 yılında yayınlanmasını beklediğimiz seri Game of Thrones’dan 300 yıl önceye gidiyor ve House of Targaryen’e odaklanıyor. Dizide göreceğimiz hikaye ise Kral Viserys Targaryen’in ölümünden sonra Westeros’u kaosa sürükleyen iç savaç dönemi ile ilgili olacak. Game of Thrones ile ilgili ve hali hazırda çalışmaları devam eden altı çalışmadan birisi olan yeni proje için hayranları heyecan ve merakla beklemede.

Dev Game of Thrones Testi ile Bilginizi Ölçüyoruz

Hikayenin büyük bir kısmı George R. R. Martin’in Fire and Blood (2018) romanına dayanıyor. ScreenRant sitesinin haberine göre dizinin çalışmalarında Miguel Sapochnik ve Ryan Condal ile birlikte yazarın kendisi de yer alıyor. Dizinin oyuncu seçmeleri ve diğer çalışmaları 2020 yılı Temmuz ayında İngiltere’de başlamıştı. 2022 yılında izleyici karşısına çıkacak serinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizinin ilk sezon çekimleri İngiltere ile birlikte aynı zamanda İspanya’da ve California’da gerçekleşecek.

Hakkında İrem Hamamcılar

İrem İngilizce öğretmeni, sıkı bir DnD oyuncusu ve çocuklara DM'lik yapıyor. Bunlardan kalan zamanını okumak ve internetten oyun izlemekle geçiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir