Anasayfa > Sanat Haberleri > I Am Legend 2 Filmi Geliyor

I Am Legend 2 Filmi Geliyor

2007 çıkışlı I Am Legend için devam filmi geliyor. I Am Legend 2 isimli filmde Will Smith’i tekrar Robert Neville olarak izleyeceğiz.

Will Smith’in en bilinen ve popüler filmlerinden olan I Am Legend 2007 yılında çıkış yapmıştı. Zombi filmi denince akla gelen ilk isimlerden birisi olan film izleyiciler tarafından da genel olarak beğenilmiş ve adını popüler bilim kurgu yapımlarının arasına yazdırmıştı. Aradan geçen 15 yılın ardından I Am Legend devam filmine kavuşuyor. Will Smith’i Robert Neville olarak göreceğimiz filmde ayrıca Michael B. Jordan’ı da izleme fırsatına kavuşacağız.

I Am Legend 2

Deadline tarafından yapılan habere göre Warner Bros uzun bir aranın ardından devam filmi için harekete geçti. Yalnızca Will Smith’i değil aynı zamanda Black Panther filminden tanıdığımız Michael B. Jordan’ı da göreceğimiz filmin senaryo tarafında ise Akiva Goldsman var. Oscar ödüllü Goldsman ayrıca ilk filmin senaryosunun da görev almış ve filmin kitaptan adaptasyonunda çalışmıştı. Girdikleri tüm zahmete bakarsak Warner Bros bu film için bir hayli hevesli görünüyor. Filmin yönetmen koltuğunda kimin olduğuysa şimdilik belli değil.

CD Projekt Red Rusya ve Belarus’ta Satışlarını Durdurdu

Film hakkında bildiklerimiz de genel olarak bu kadar. Filmin çıkış tarihi, yönetmeni ve hikayesi gibi önemli konular hakkında bir bilgi paylaşılmadı. İlk filmi izleyenlerin aklındaki en önemli sorulardan birisi de filmin bitirici finalinden sonra senaristlerin I Am Legend 2 için nasıl bir hikaye bulacağı ile alakalı. İzleyenlerin de bileceği üzere karakterimiz Robert büyük bir patlama yaratarak canavarları öldürüyor ve Anna ve Ethan’ın kaçması için kendini feda ediyordu. Devam filminde Smith’i tekrar göreceğimize göre Robert bu patlamadan bir şekilde sağ çıkmış olmalı. Olayların nasıl geliştiğini ve karakterimizin nasıl kurtulduğunu ise devam filminde göreceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir