Anasayfa > Sanat Haberleri > Indiana Jones 5 Tekrardan Ertelendi

Indiana Jones 5 Tekrardan Ertelendi

Macera tutkunlarının en sevdiği serilerden olan Indiana Jones’un yeni filmi, Indiana Jones 5 yeniden ertelendi. Sebep yine Corona salgını.

Disney Corona salgınında parasını kurtarabilmek için yoğun bir şekilde çalışan firmalardan yalnızca bir diğeri. Diğer film endüstrisi şirketleri gibi Disney de yapımları için uygun ve yeni tarihler seçerek ertelemeler yapıyor. Aslında Indiana Jones bundan payını geçtiğimiz günlerde almıştı ve yayın tarihi 9 Temmuz 2020 olacak şekilde ertelenmişti. Fakat virüsün birçok ülkede etki alanını genişletmesi firmayı tekrardan bir erteleme yapmak zorunda bırakmış görünüyor. Filmin yayına gireceği yeni tarih ise 29 Temmuz 2020 olarak belirlendi.

Film hakkındaki haberleri takip edememiş okurlarımız için tekrardan belirtelim. Filmlerin yaratıcı yönetmeni Steven Spielberg, koltuğunu Logan filminden tanıdığımız James Mangold’a bırakıyor. Logan’da harika işlerin üstesinden gelmeyi başaran Mangold’dan beklentiler bu film için de epey yüksek. Aynı zamanda filmin başrol oyuncusu da yeniden Harrison Ford. Bakalım bu 20 günlük gecikme Disney’in filmini kurtarmasını sağlayabilecek mi? Yoksa önümüzdeki günlerde yeni bir gecikme haberiyle daha mı karşılaşacağız.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir